Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Γιάννης Ιατράκης: «Το Ποτάμι θα πάρει στην Ξάνθη την μια από τις τρεις έδρες»

Iatrakhs dhmosiografoi (2) Iatrakhs dhmosiografoi

Με κρασί και εδέσματα «δια χειρός Σωτήρη» πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης μια πρώτη γνωριμία μεταξύ των ανθρώπων των μέσω ενημέρωσης της Ξάνθης και του υποψήφιου Βουλευτή Ξάνθης με το Ποτάμι κ. Γιάννη Ιατράκη. Ήταν μια καλή ευκαιρία για όλους ώστε να κάνουν ένα «μικρό διάλειμμα» από τον πυρετό της προεκλογικής εκστρατείας και να συζητήσουν το πρόγραμμα του Ποταμιού με τον κ. Ιατράκη αλλά και τον περιφερειακό συντονιστή του κόμματος Άρη Σαββίδη.

Όταν η συζήτηση ήρθε στο θέμα της επιχειρηματικότητας και της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, έναν τομέα στον οποίο δραστηριοποιείται ο κ. Ιατράκης ως Διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός ο υποψήφιος Βουλευτής είπε: «Ο κάθε άνθρωπος χρειάζεται να αισθανθεί τη χαρά της δημιουργίας. Η δημιουργία είναι αυτή που μας δίνει νόημα στη ζωή, μας δίνει ζωή. Πάνε μπροστά μόνο οι κοινωνίες που δημιουργούν. Αν συνεχίσουμε να πυροβολούμε τη δημιουργία τότε σαν χώρα δεν έχουν μέλλον. Αν θέλουμε να κρατήσουμε τα παιδιά μας στην Ξάνθη στην πατρίδα μας και να έχουμε μέλλον, πρέπει να υποστηρίξουμε με κάθε μέσο την επιχειρηματικότητα. Αυτήν που τόσα χρόνια την κυνηγούσαμε ως διάβολο, αντί να φτιάξουμε τις δομές και τους θεσμούς εκείνους που να παροτρύνουν και να βοηθούν τον νέο να επιχειρήσει τη δικιά του δουλειά».

Στην συνάντηση ήταν παρόντα τα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης της Ξάνθης, τηλεόραση, εφημερίδες, internet, εκδότες, διευθυντές και δημοσιογράφοι τους οποίους ο κ. Ιατράκης αφού τους γνώρισε και συνομίλησε για αρκετή ώρα μαζί τους, τους ευχαρίστησε έναν, έναν προσωπικά για την συμβολή τους στην αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση που παρέχουν στους πολίτες της Ξάνθης και ολόκληρης της Περιφέρειας.

Τέλος ο κ. Ιατράκης έκανε και μια εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος των εκλογών της 25 ης Ιανουαρίου λέγοντας ότι το ποτάμι θα είναι και Πανελλαδικά και Τοπικά το τρίτο κόμμα και ότι στην Ξάνθη το Ποτάμι θα εκλέξει Βουλευτή και θα πάρει μια από τις τρεις έδρες.

Σχετικά Άρθρα