Ατζέντα Τελευταία Νέα

Βραβεύσεις αριστούχων από τον Σύλλογο Ποντίων Ξάνθης

Τραπεζούντα-001 Κερασούντα 1-001

Η Παιδεία και  εκπαιδευτική διαδικασία αποτελούν αναμφισβήτητα  την πιο ισχυρή βάση πάνω στην οποία πρέπει να στηρίζει η πατρίδα μας το ίδιο της το μέλλον. Την νεολαία μας, την μοναδική ασφαλή επένδυση για να προχωρήσει μπροστά. Σε μία δύσκολη εποχή, πολλαπλών κρίσεων και αμφισβήτησης των παραδοσιακών μας αξιών πάνω στις οποίες στηρίχθηκε η κοινωνία μας, η ανάδειξη των καλλίτερων και η ηθική επιβράβευση της προσπάθειας και της ευγενούς άμιλλας των μαθητών και μαθητριών που προοδεύουν είναι  επιτακτική ανάγκη.

Ο Σύλλογος Ποντίων Ν. Ξάνθης εκφράζοντας αισθήματα στοργής, αγάπης και εκτίμησης προς τους νέους ανθρώπους του Συλλόγου που θέτουν στόχους και επιλέγουν το δύσκολο δρόμο της επίπονης προσπάθειας για να τους κατακτήσουν, θα επαινέσει, σε ειδική για τον σκοπό αυτό εκδήλωση, τα παιδιά των μελών του που:

– Αρίστευσαν στην σχολική περίοδο 2013-2014 σε Γυμνάσιο και Λύκειο με βαθμό 18 και άνω.

– Πέτυχαν στις εισαγωγικές εξετάσεις των ΑΕΙ και ΤΕΙ του 2014,

με στόχο να ενθαρρύνει τη νεολαία μας να ακολουθήσει το δρόμο της μάθησης, της μόρφωσης και της προόδου.

Παρακαλούνται όσοι πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις  να προσκομίσουν φωτοαντίγραφο των απολυτηρίων τους ή βεβαίωση επιτυχίας των σε σχολές ΑΕΙ και ΤΕΙ, στα γραφεία του Συλλόγου, πάροδος Θερμοπυλών 8, κατόπιν συνεννόησης στο τηλ. 6945 104018  η  25410-78811 μέχρι την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Ρωμανίδης Θεόδωρος

Ο Γεν. Γραμματέας Ιωσηφίδου Ερμιόνη

Σχετικά Άρθρα