Κοινωνία Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα

«Θέλουμε καθαρούς και νέους πολιτικούς για να μας κυβερνήσουν». Κοντά στους απλούς πολίτες ο Γιάννης Ιατράκης υποψήφιος Βουλευτής με το Ποτάμι Ξάνθης

 Iatrakhs pazari Iatrakhs pazari (1) Iatrakhs pazari (2) Iatrakhs pazari (3) Iatrakhs pazari (4) Iatrakhs pazari (5) Iatrakhs pazari (6)

Κοντά στους πολίτες είναι ο Γιάννης Ιατράκης και φαίνεται ότι την στάση του αυτή την αναγνωρίζουν οι Ξανθιώτες. Έτσι δεν ήταν και λίγοι αυτοί που όχι μόνο του έδωσαν συγχαρητήρια για την κάθοδό του στις εκλογές με το Ποτάμι Ξάνθης αλλά του υποσχέθηκαν κιόλας ότι θα τον ψηφίσουν. «Παλικάρι μου εμείς θέλουμε καθαρούς και νέους ανθρώπους να μας εκπροσωπήσουν… να κάποιον σαν εσένα» του είπε γυναίκα μικροπωλητής του παζαριού της Ξάνθης.

Ο διάλογος διεξήχθη το πρωί του Σαββάτου κατά την επίσκεψη του υποψήφιου Βουλευτή με το Ποτάμι Ξάνθης κ. Γιάννη Ιατράκη στο παζάρι της Ξάνθης με σκοπό τις επαφές με φίλους του μικροπωλητές αλλά και την επαφή με τον απλό κόσμο, για την γνωστοποίηση της υποψηφιότητά του. Ο κ. Ιατράκης μοίρασε το φυλλάδιο του Ποταμιού και μίλησε πολύ ώρα με τον κόσμο ο οποίος τον υποδέχθηκε ένθερμα.

Σχετικά Άρθρα