Αθλητικά Τελευταία Νέα

Η αποστολή για το σημερινό παιχνίδι Κυπέλου με την Ζάκυνθο

apostolh skoda

Πολύ σύντομη ήταν η προετοιμασία της SKODA ΞΑΝΘΗ για το παιχνίδι Κυπέλλου της Πέμπτης που θα ξεκινήσει στις 15:00. Στα πλαίσια της 3 ης αγωνιστικής της β’ φάσης του θεσμού η ξανθιώτικη ομάδα υποδέχεται την Ζάκυνθο στοχεύοντας στη νίκη που θα της δώσει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης, ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την 18μελή αποστολή που απαρτίζεται από τους παρακάτω ποδοσφαιριστές: Ζαρόπουλος, Γκαραβέλης, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Λουσέρο, Σολτάνι, Γουάλας, Βάλτερ, Ομπόντο, Βασιλακάκης, Παπαστεριανός, Φλίσκας, Κομεσίδης, Ορφανίδης Π., Γούτας, Καπετάνος, Κλέιτον, Λισγάρας.

Διαιτητές

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Γιώργος Κύζας της ΕΠΣ Δράμας με βοηθούς τους κ.κ. Ιορδάνη Δημητριάδη (ΕΠΣ Καστοριάς) – Ιωάννη Καραγκιζόπουλο (ΕΠΣ Ημαθίας) ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Γιώργος Κυριαζίδης της ΕΠΣ Έβρου.

Εισιτήρια

Εισιτήρια οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθευτούν από τα γραφεία της ΠΑΕ στο Αθλητικό της Κέντρο στα Πηγάδια από το πρωί της Πέμπτης καθώς και πριν την έναρξη του αγώνα έξω από τις Θύρες “Α” (Οικογενειακή), “Γ” (“Στ. Γεωργουδάκη”) και “Β1” του “SKODA ΞΑΝΘΗ Arena”. Η τιμή τους είναι 10 € ενώ παιδικό εισιτήριο (5 €) θα υπάρχει στη Θύρα “Β1”.

Σχετικά Άρθρα