Κοινωνία Τελευταία Νέα

Εκκδήλωση βράβευσης για τα παιδιά των οικογενειών του Συλλόγου Τριτέκνων (pics)

Ο σύλλογος τριτέκνων Ν.Ξάνθης ο “‘Αγιος Στυλιανός” σε συνεργασία με το Κοινωνικό Κέντρο “ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΑΛΙΟΡΗΣ” διοργάνωσε τιμητική εκδήλωση για τα παιδιά των οικογενείων-μελών που πέρασαν σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα ΑΕΙ-ΤΕΙ.
Την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014 ο σύλλογος τριτέκνων Ν. Ξάνθης “Άγιος Στυλιανός” σε συνεργασία με το Κοινωνικό Κέντρο “ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΑΡΙΟΛΗΣ”, θέλοντας να συγχαρεί τα παιδιά των οικογενειών-μελών του που εισήχθησαν σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, διοργάνωσε μία εκδήλωση για την βράβευση τους, που αποτελεί θεσμό του συλλόγου τα τελευταία χρόνια.

Γονείς και παιδιά, καθώς και πολλά μέλη του συλλόγου έδωσαν το παρόν στην εκδήλωση, τιμώντας έτσι τόσο τα παιδιά για την προσπάθεια και την επιτυχία τους όσο και τον σύλλογό.
Ο σύλλογος θέλει να ευχαριστήσει ιδιαίτερα εκτός από τους παρευρισκομένους  στην εκδήλωση, το Κοινωνικό Κέντρο “ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΑΛΙΟΡΗΣ” αλλά και την οικογένειά του,  τον κ. Παραστατίδη για την σημαντική του συμβολή του, καθώς και τους ανθρώπους που εργάστηκαν για την πραγματοποίησή της.

 

   

Ο σύλλογος θα ήθελε να ενημερώσει τα παιδιά και τις οικογένειές τους που δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν, πως μπορούν να έρθουν να παραλάβουν τους επαίνους από τα γραφεία του συλλόγου από Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 18:30 με 20:30.

Σχετικά Άρθρα