Κύριο Θέμα Παράξενα στο Internet Τελευταία Νέα

ΣΟΚ: Τέλειο Πρόσωπο χωρίς ρυτίδες σε 5 λεπτά!

advertorial photo

Τα ρεβεγιόν πλησιάζουν και η ανάγκη για ένα τέλειο πρόσωπο γίνεται επιτακτική. Γνωρίζετε πως οι διάσημοι οίκοι δερμοκαλλυντικών έχουν τη λύση που αναζητάτε άμεσα διαθέσιμη; Τα προϊόντα που ξεχωρίσαμε υπόσχονται θεαματικό αποτέλεσμα από 5 λεπτά (!) έως λίγες ημέρες:

FrezydermInstantLiftingSerum: Ορός άμεσης σύσφιξης για το πρόσωπο για άμεσα ορατό νεανικό δέρμα χωρίς ρυτίδες και χαλάρωση. Περιέχει βιοπολυμερές θαλάσσιας προέλευσης που δημιουργεί μια αόρατη μάσκα και προσφέρει άμεσο τράβηγμα (lifting) για λείο και νεανικό αποτέλεσμα! Επαναφέρει την ελαστικότητα και χαρίζει εξωτερική λάμψη και ομοιόμορφο τόνο στην επιδερμίδα. Προσφέρει δράση από τα 5 πρώτα λεπτά και αφήνει μια αίσθηση τάσης που διαρκεί.

Fillerina Στάδιο 1: H πρώτη δερμοκαλλυντική αγωγή γεμίσματος των ρυτίδων για χρήση στο σπίτι. Ειδικά σχεδιασμένη για το πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ (γραμμές έκφρασης, ρυτίδες γήρανσης, ανάγλυφη υφή της επιδερμίδας), θα βελτιώσει ιδιαίτερα τον όγκο των ζυγωματικών και των χειλιών! Πρόκειται για 100% νέο προϊόν – η απόλυτη εναλλακτική του lifting στο σπίτι! Ανάλογα με την κάθε περίπτωση, εξετάστε επίσης το Στάδιο 2 και τοΣτάδιο 3.

LieracLiftissimeYeux & PaupSerum: Ορός Re-Lifting για Μάτια & Βλέφαρα. Ο ορός που ανοίγει το βλέμμα. Με υψηλή συγκέντρωση στο σύμπλοκοCell-Junction (κατατεθειμένη ευρεσιτεχνία) και σε υαλουρονικό οξύ, διακρίνεται για τη μεγαλύτερη συγκέντρωση σε φυτικούς συσφιγκτικούς παράγοντες (13%) που ανορθώνει τα βλέφαρα και μεγαλώνει το βλέμμα. Εμπλουτισμένη με αποσυμφορητικά φυτικά εκχυλίσματα, μειώνει τις σακούλες και τους μαύρους κύκλους ομορφαίνοντας την περιοχή γύρω από τα μάτια.

Εάν θέλετε να τα βρείτε περισσότερα από 300 σχετικά προϊόντα, επισκεφτείτε την ειδική ενότητα Γυναίκα & Ομορφιάτου inatural.gr. Βιαστείτε όμως: αυτές τις ημέρες τoinatural προσφέρει δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

inatural: Ένα διαφορετικό online φαρμακείο… Έχει μοναδική ποικιλία με περισσότερα από 10.000 είδη, έτοιμα προς αποστολή μέσα σε 1-2 εργάσιμες ημέρες!  Έχει διεθνή παρουσία αφού στέλνει τα προϊόντα του σε περισσότερες από 70 χώρες σε όλο τον κόσμο! Κάνει εβδομαδιαία αφιερώματα με εξαιρετικές προσφορές &εκπτώσεις που ξεπερνούν το 40%! Και είναι πάντα online – μπορείτε να τους καλέσετε 24 ώρες το 24ώρο, 365 ημέρες το χρόνο και θα εξυπηρετηθείτε αμέσως! (Αλήθεια είναι, τοδοκιμάσαμε).

Σχετικά Άρθρα