Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Αλέκος Κοντός: «Θα ζήσουμε μεγάλη περίοδο αστάθειας και αβεβαιότητας αν δεν εκλεγεί πρόεδρος της Δημοκρατίας»

kontos 40 xronia NODE

Τηλεφωνική συνέντευξη έδωσε πριν λίγο στην εκπομπή του Γιάννη Γκορόγια ο πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Βουλευτής της ΝΔ Αλέκος Κοντός λέγοντας ότι οι πολίτες δεν θέλουν εκλογές. Επικαλέστηκε την πατριωτική συνείδηση των βουλευτών και τους ζήτησε να ψηφίσουν αφουγκραζόμενοι την κοινωνία και τους πολίτες που τους εξέλεξαν.

«Οι Έλληνες βλέπουν να πιάνουν οι θυσίες του τόπου. Και ξέρουν καλά ότι ο Τσίπρας είναι πολύ μικρός για να επιβάλει την πολιτική του στην Ευρώπη και στις αγορές. Ο ίδιος κάνει καταστροφικές δηλώσεις και κάνει ζημιά και στην διαπραγμάτευση» είπε ο κ. Κοντός.

Για τον Πάνο Καμένο είπε ότι τον εγκαταλείπουν καθημερινά τα στελέχη του γιατί οι περισσότεροι από αυτούς ακόμα και στην σκέψη της συνεργασίας με τον Τσίπρα βγάζουν σπυράκια. «Οι χειροκροτητές του μέσα στο κόμμα του έχουν μείνει πολύ λίγοι και αν συνεχίσει έτσι θα οδηγηθεί στην διάλυση του κόμματός του» είπε ο κ. Κοντός.

Τέλος αναφερόμενος στον κ. Δήμα εκφράσθηκε με τα καλύτερα λόγια και τόνισε ότι ευόσον εκλεγεί ως νέος πρόεδρος της Δημοκρατίας θα εκπροσωπήσει με τον καλύτερο τρόπο τα εθνικά μας συμφέροντα στο εξωτερικό τα επόμενα χρόνια.

Σχετικά Άρθρα