Κόμματα Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Βαρύτατες καταγγελίες Κασιδιάρη για τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά (video)

kasidiarhs 2 kasidiaris1

Προκλητικός εμφανίστηκε λίγο πριν από τις 12.00 το μεσημέρι της Τετάρτης στη Βουλή ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, κατά τη διάρκεια της συζήτησης επί του αιτήματος άρσης της ασυλίας του για την υπόθεση Μπαλτάκου.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται και κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι παρεμβαίνει στη ΔικαιοσύνηΟ βουλευτής, αφού διεμήνυσε σε όλους τους τόνους ότι δεν αποδέχεται την κατηγορία που του αποδίδεται, κατηγόρησε τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά πως έχει παρέμβει προσωπικά στη Δικαιοσύνη για τη Χρυσή Αυγή.

Ειδικότερα, έκανε λόγο για νέα στοιχεία που πρόκειται «να στείλουν φυλακή τον Σαμαρά» και στη συνέχεια αναφέρθηκε σε ένα e-mail που έφθασε στα χέρια του, στο οποίο υπάρχουν, όπως είπε, στοιχεία που έχουν αναρτηθεί σε κινεζικό δίκτυο, σε άλλο ένα ρωσικό, στο YouTube και στην Dailymotion.

Όπως κατήγγειλε, στα παραπάνω διαδικτυακά μέσα έχει δημοσιευθεί ηχητικό απόσπασμα στο οποίο ακούγεται ένας διάλογος ανάμεσα σε δικαστικό και ανώτατο μέλος της κυβέρνησης. Το υλικό, σύμφωνα με τις δηλώσεις του, υπάρχει στη διεύθυνση www.youtube.com/watch?v=U6e0u7zVX2M.

«Ο παράγοντας της Δικαιοσύνης απαντά στον ανώτατο παράγοντα της κυβέρνησης, του μιλάει στον πληθυντικό με σεβασμό και δέχεται εντολή: “Πες στον ψηλό τον Παναθηναϊκάκια τους τρεις που θα πάρει, να τους γαμ…”» υποστήριξε, προσθέτοντας πως ο ανώτατος κυβερνητικός παράγοντας είναι ο ίδιος ο πρωθυπουργός.

Στη συνέχεια άρχισε να καθυβρίζει τους βουλευτές και να καταγγέλλει κλίκες ανάμεσα σε κυβερνητικούς παράγοντες και όργανα της Δικαιοσύνης.

Πηγή http://www.zougla.gr/politiki/article/o-kasidiaris-empleki-samara-se-sinomilia-me-anotato-dikastiko

Σ.σ. Αν και κατά πόσο είναι αληθινό το εν λόγο ηχητικό είναι κάτι που δεν μπορεί κανείς να πει με βεβαιότητα. Η Χρυσή Αυγή πάντως έχει αποδείξει και με το video Μπαλτάκου ότι έχει τον τρόπο να εξασφαλίζει τέτοιο υλικό.

Σχετικά Άρθρα