Κοινωνία Τελευταία Νέα

Νέες μεγάλες επιτυχίες των αναρριχητών του Ε.Ο.Σ. Ξάνθης

eos

Το Σάββατο, 15 Νοεμβρίου 2014, πραγματοποιήθηκε στην Κομοτηνή ο 6ος Αγώνας Ανάπτυξης Νέων Αγωνιστικής Αναρρίχησης.  Στους αγώνες συμμετείχαν αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα, όλων των κατηγοριών, πλην ανδρών και γυναικών ενώ τον Ε.Ο.Σ. Ξάνθης εκπροσώπησαν 4 αθλητές και μια αθλήτρια. Η επιτυχία των μικρών Ξανθιωτών αθλητών ήταν πολύ μεγάλη. Οι δύο πρώτες θέσεις, η τέταρτη και δύο πολύ καλές εμφανίσεις δείχνουν την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στο αναρριχητικό τμήμα του Ε.Ο.Σ. Ξάνθης, στο αναρριχητικό πεδίο του συλλόγου, στο κλειστό γυμναστήριο του Δήμου Ξάνθης ¨Φ. Αμοιρίδης¨.

Ο πρωταθλητής Ελλάδας Μάνθος Βαλσαμίδης και ο μικρός Βασίλης Μπέρτος έφτασαν στην ¨κορυφή¨, κατακτώντας πανάξια τις πρώτες θέσεις στις κατηγορίες τους ενώ πολύ κοντά στα μετάλλια έφτασε και Ιάσονας Βαλσαμίδης με την τέταρτη θέση.

Στους αγώνες της Κομοτηνής παραβρέθηκαν αρκετά μέλη και φίλοι του Ε.Ο.Σ. Ξάνθης που είχαν την ευκαιρία να χαρούν από κοντά την προσπάθεια και τις επιτυχίες των μικρών αθλητών μας.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλη την αθλητική ομάδα αναρρίχησης του Ε.Ο.Σ. Ξάνθης και φυσικά στους προπονητές τους, για την εξαιρετική προσπάθεια, την αγάπη τους για το άθλημα και τον σύλλογο που εκπροσωπούν. Στην φωτογραφία οι αθλητές και η αθλήτρια του Ε.Ο.Σ. Ξάνθης με τα δύο κύπελλα που κατέκτησαν.

Σχετικά Άρθρα