Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Γεωργία Ανδρέου: «Πιστεύουμε στην ελεύθερη οικονομία με σταθερά της την κοινωνική ευαισθησία»

ANDREOY

Η πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας κα Ανδρέου Γεωργία Μιχαηλίδη  δεν κατέστη δυνατόν να παραστεί στον εορτασμό των 40 χρόνων της ΝΔ στο ξενοδοχείο Ξανθίππειο (λόγο θανάτου συγγενικού της προσώπου) έστειλε όμως την παρακάτω επιστολή η οποία και διαβάστηκε από το προεδρείο.

«κ. Υπουργέ, πρόεδρε της ΝΟΔΕ Ξάνθης, αξιότιμοι προσκεκλημένοι, συναγωνίστριες και συναγωνιστές, φίλες και φίλοι, ελπιδοφόρα νιάτα της παράταξης.

Θερμά  συγχαρητήρια στον πρόεδρο και τα μέλη της ΝΟΔΕ Ξάνθης για την εξαίρετη εκδήλωση για τα 40 χρόνια Προσφοράς της ΝΔ στην πατρίδα μας. Θλιβερό καθήκον, η απώλεια του πεθερού μου, αεροπόρου που διακρίθηκε για την προσφορά του στην πατρίδα, με κρατά μακριά σας. Όμως  αισθάνομαι την ανάγκη να επικοινωνήσω μαζί σας σαν έναν ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη του αλλά και για όλους όσους προσέφεραν και προσφέρουν όλα αυτά τα χρόνια από τα μετερίζια της πατριωτικής παράταξης της Νέας Δημοκρατίας. Αυτής της Παράταξης που ιδρύθηκε για να υπηρετήσει, υπηρέτησε και υπηρετεί την Ελλάδα. Η ιδρυτική διακήρυξή μας παραμένει πάντα επίκαιρη. Πιστεύουμε στην ελεύθερη οικονομία με σταθερά της την κοινωνική ευαισθησία. Σ’ αυτή την πορεία των σαράντα χρόνων βάλαμε πάνω από όλα το Εθνικό Συμφέρον. Αυτό κάνουμε και σήμερα και αυτό υποσχόμαστε δικαιώνοντας τον ιδρυτή της αείμνηστο Κωνσταντίνο Καραμανλή και όλους τους άξιους στη συνέχεια προέδρους αλλά και όλες και όλους τους αγωνιστές, υπέροχους ανθρώπους προσφοράς και αγάπης για την πατρίδα μας Ελλάδα κάτω από το υπεύθυνο χέρι στο τιμόνι του προέδρου μας και πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

Καλή επιτυχία με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Ανδρέου Γεωργία Μιχαηλίδη

Διπλωματούχος Ηλεκ/γος Μηχανικός

Πολιτευτής ΝΔ Ν.Ξάνθης»

Σχετικά Άρθρα