Έβρος Τελευταία Νέα

Τέσσερεις ανήλικοι έκλεψαν αμάξι κι έκαναν βόλτα στην Αλεξανδρούπολη

astynomia

Συνελήφθησαν στις 13-11-2014 τις πρώτες πρωινές ώρες, στον κόμβο Λουτρών Αλεξανδρούπολης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, τέσσερις ημεδαποί, δύο 15χρονοι και δύο 14χρονοι, κατηγορούμενοι για κλοπή οχήματος. Αναλυτικότερα, οι τέσσερις ημεδαποί, το απόγευμα της 12-11-2014, αφαίρεσαν, από το Διδυμότειχο, ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Κατόπιν σχετικών αναζητήσεων, οι αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, εντόπισαν, στην Εθνική Οδό Διδυμοτείχου- Αλεξανδρούπολης, τους δράστες να επιβαίνουν στο αφαιρεθέν όχημα, ενώ σε σήμα στάσης τους, ο οδηγός του δεν συμμορφώθηκε και ανέπτυξε ταχύτητα.

Ακολούθως, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου που συνέδραμαν, ακολούθησαν το όχημα και κατάφεραν να το ακινητοποιήσουν, συλλαμβάνοντας τους δράστες. Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα, προκειμένου να αποδοθεί στον ιδιοκτήτη του.

Σημειώνεται ότι οι τέσσερις ημεδαποί έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας.

Σχετικά Άρθρα