Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Κοντά στα προβλήματα του Νοσοκομείο Ξάνθης ο Κώστας Ζαγναφέρης

Ζαγναφέρης Νοσοκομείο (2) Ζαγναφέρης Νοσοκομείο Ζαγναφέρης Νοσοκομείο (1)

Ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης επισκέφθηκε το πρωί της Πέμπτης το Γενικό μας νοσοκομείο για να ενημερωθεί από κοντά για τα προβλήματα αλλά και τις εκκρεμότητες που υπάρχουν σε αυτό.

Μάλιστα στους χώρους του νοσοκομείου τον ξενάγησε ο ίδιος ο Διοικητή κ. Αθανάσιος Πάσχου. Ο κ. Ζαγναφέρης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με διευθυντές, προσωπικό και ασθενείς, ενώ τους συνόδευε στη επίσκεψή του αυτή και ο Περιφεριεακός Σύμβουλος και συνδικαλιστής, εργαζόμενος του Νοσοκομείου, Γιάννης Μπούτος.

Ενδιαφέρον για Ακτινολογικό, Οφθαλμολογικό, Τεχνητό Νεφρό

Ο Διοικητής του παρουσίασε την υφιστάμενη κατάσταση στο χώρο, τα προβλήματα που υπάρχουν αλλά και τις σημαντικές αλλαγές που έχουν γίνει όπως η προμήθεια μιας σειράςυπερσύγχρονων ακτινοδιαγνωστικών μηχανημάτων ή την δημιουργία ενός πολυδύναμου οφθαλολμολογικού ιατρείου που εξυπηρετεί αρκετές περιοχές όλης της Περιφέρειας, καθώς και το Τμήμα Περιτοναϊκών Πλύσεων, το οποίο λειτουργεί παράλληλα με τη μονάδα Τεχνητού Νεφρού και είναι μοναδικό στο είδος του στη Βόρεια Ελλάδα.

Εστίασαν στα προβλήματα και δόθηκαν λύσεις

Παράλληλα του εξέθεσε και μια σειρά από προβλήματα, όπως το ρέμα που υπάρχει παραπλεύρως του Νοσοκομείου και δημιουργεί προβλήματα και κινδύνους πλημμυρών .

Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Ζαγναφέρης εξέφρρασε την ικανοποίησή του για το επίπεδο των υπηρεσιών υγείας που παρέχονται και την κατάσταση που επικρατεί, δεδομένων των δημοσιονομικών της χώρας.

Παράλληλα υποσχέθηκε να λύσει μια σειρά από ζητήματα με πρώτο αυτό του καθαρισμού του παράπλευρου ρέματος, το οποίο είναι αρκετά επικίνδυνο. Όπως είπε, η έκταση ανήκει στη δικαιοδοσία της Δασικής Υπηρεσίας, αλλά πρόσθεσε ότι άμεσα βρέθηκε η νομική λύση για να μπορέσει η Περιφέρεια να επέμβει και να επιλύσει το πρόβλημα.

Οι δύο άνδρες διοικητής και αντιπεριφερειάρχης εξέφρασαν την πρόθεση στενής επικοινωνίας και συνεργασίας για την επίλυση των προβλημάτων που προκύπτουν.

Σχετικά Άρθρα