Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Στην Ξάνθη του παραλόγου έχουμε ποινικοποιήσει την κατοχή γραφείου από αντιδήμαρχο και την κίνησή του με υπηρεσιακό αμάξι

karypidhs

Είμαι στον χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης (που να μην έσωνα να είμαι δηλαδή…) εδώ και 15 χρόνια περίπου. Το μόνο που σας λέω είναι «μακριά»… κλείστε τα ράδια και σταματήστε να δίνεται σημασία στις εφημερίδες. Μόνο έτσι θα καταλάβουν ορισμένοι ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατρακύλα του χώρου των ΜΜΕ.

Και δεν μιλάω μόνο πανελλαδικά, έχουμε «μπουμπούκια» και στον τόπο μας. Ναι στην Ξάνθη όπου ορισμένοι θέλουν να μας πείσουν ότι το ΚΑΝΟΝΙΚΟ είναι ο Αντιδήμαρχος να μην έχει γραφείο να καθήσει, να μην έχει αυτοκίνητο να κινηθεί για τις υπηρεσιακές τους ανάγκες και να μην έχει τηλέφωνο να μιλήσει με τους συνεργάτες του. Και αυτό θέλουν να το περάσουν σαν το ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ. Αντίθετα αν έχει γραφείο και μάλιστα στον ίδιο χώρο με τις υπηρεσίες που εποπτεύει τότε «τους παρενοχλεί» με τον κόσμο που προσέρχεται για να βρει λύσεις στα προβλήματα του, και αν κινείτε με το υπηρεσιακό αμάξι «ξοδεύει» βενζίνη και είναι σπάταλος.

Γενικά υπάρχει μια τάση από όλους, όχι μόνο τους δημοσιογράφους (όπως λέει και ο φίλος μου ο Στέλιος) να βλέπουμε τους άλλους ως καλούς ή κακούς ανάλογα αν έχουν κάνει κάτι καλό ή κακό για εμάς τους ίδιους, αδιαφορώντας για την λειτουργία και την προσφορά τους προς το σύνολό ή την πόλη… (Ευτυχώς έχω πάρει μια απόφαση εδώ και μερικούς μήνες και ξεμπλέκω απ αυτόν τον «βούρκο» που έχω πέσει μέσα και δεν το καταλάβαινα τόσα χρόνια… και σε εσένα φίλε Ξανθιώτη… καλή τύχη!).

Σχετικά Άρθρα