Ποτάμι Ξάνθης: Είμαστε υπέρ της εκλογής προέδρου της δημοκρατίας από την παρούσα βουλή - Νέα, Ειδήσεις, Εκδηλώσεις στην Ξάνθη
Κοινωνία Τελευταία Νέα

Ποτάμι Ξάνθης: Είμαστε υπέρ της εκλογής προέδρου της δημοκρατίας από την παρούσα βουλή

 sabbidhs theodorakhs

Με τον κ. Άρη Σαββίδη, Περιφερειακό Εκπρόσωπο του ΠΟΤΑΜΙΟΥ στην Αν. Μακεδονία & Θράκη μίλησε η εφημερίδα μας προκειμένου να μας παρουσιάσει τις απόψεις του νεοσύστατου κόμματος για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Ο κ. Σαββίδης μας είπε: «Το Ποτάμι ήρθε και φέρνει μαζί του ένα νέο ήθος στην πολιτική ζωή του τόπου. Θεωρούμε ότι τα περιφερειακά μέσα είναι ιδιαιτέρως σημαντικά για τη διάδοση των ιδεών του Ποταμιού. Τόσο τα τηλεοπτικά κανάλια όσο και τα ραδιόφωνα, οι εφημερίδες αλλά και τα ηλεκτρονικά ειδησεογραφικά site, έχουν μεγάλο μερίδιο και συμβολή στην ενημέρωση των τοπικών κοινωνιών. Το Ποτάμι βασίζεται σε εσάς για την διάδοση των θέσεων μας. Όσο αφορά την συνάντηση του Σταύρου Θεοδωράκη με τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά που έγινε πριν λίγες ημέρες θα ήθελα να αναφέρω ότι η χώρα και η κοινωνία θα πρέπει να σταματήσει να παίζει κάθε πρωί Tζόκερ με την Προεδρική εκλογή, αυτό είναι και κάτι που δήλωσε και ο Σταύρος Θεοδωράκης αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνάντησής. Ο επικεφαλής του Ποταμιού αναφέρθηκε στην ανάγκη εκλογής ενός ισχυρού Προέδρου της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή και τόνισε ότι πρέπει να γίνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις από την πλευρά των κυρίων Σαμαρά και Τσίπρα προκειμένου να βρεθεί μια λύση».

Σχετικά Άρθρα