ΠαραπολιτικάΤελευταία Νέα

Ξέσπασε κατά του Τσολακίδη ο Νίκος Χατζόπουλος για ανυπόστατες κατηγορίες σε βάρος του

 xatzopoylos nikos avdhra

Τα «έχωσε» δυνατά στον πρώην Δήμαρχο Αβδήρων Β. Τσολακίδη ο πρώτος σύμβουλος του Τσιτιρίδη Νίκος Χατζόπουλος κατά την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Ο Νίκος Χατζόπουλος πριν την  έναρξη της συνεδρίασης πήρε τον λόγο επί προσωπικού εκφράζοντας δημοσίως την αγανάκτησή του για τις ανυπόστατες συκοφαντικές αναφορές, σε βάρος του.

Όπως είπε ο κ. Χατζόπουλος το τελευταίο διάστημα έχουν υποπέσει στην αντίληψή του συκοφαντικές για το πρόσωπό του αναφορές στα καφενεία αλλά και εντός του Δήμου για τις οποίες ένιωσε την ανάγκη να τοποθετηθεί δημόσια και να ξεκαθαρίσει την θέση του.

Πριν από οκτώ χρόνια το προχώρησε στη μίσθωση του αναψυκτηρίου στο Πόρτο Μόλο από την δημοτική επιχείρηση του τότε Δήμου (επί Εύας), ωστόσο κωλύματα που συνάντησε στην έκδοση άδειας λειτουργίας από την πρώτη κιόλας μέρα της υπογραφής της σχετικής σύμβασης τον ανάγκασαν στο να προχωρήσει άμεσα στη διάλυσή της. Χαρακτηριστικά είπε ο κ.Χατζόπουλος την μία μέρα έκανα έναρξη στις 6 του μήνα και στις 7 πήγα κι έκανα διακοπή γιατί ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ το αναψυκτήριο να ΒΓΑΛΕΙ ΑΔΕΙΑ. Δεν ήθελα να μπλέξω με τα δικαστήρια και ζήτησα από την ΔΕΑΔΑ με τρία έγγραφά μου την διάλυση της σύμβασης.

Μάλιστα το ΔΣ της εταιρίας ψήφισε τότε ομόφωνα την οριστική καταγγελία της συμβάσεως μου και όλα αυτά τα χρόνια δεν είχα καμία όχληση, μέχρι που ανακοίνωσα την υποψηφιότητά μου με τον συνδυασμό του Τσιτιρίδη.

Τέλος θα πρέπει να πούμε ότι χρέος αυτήν την στιγμή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ στα ταμεία του δήμου πράγμα που βεβαίωσαν και οι δύο παριστάμενοι δικηγόροι του Δήμου που είπαν μάλιστα ότι κανονικά δεν θα έπρεπε να υπάρχει θέμα. Τη  πολιτική εντολή για να μπει το όνομα του κ. Χατζόπουλου σε λίστα με οφειλέτες του δήμου την έδωσε ο Τσολακίδης λίγες μέρες πριν τις εκλογές… (Θα μου επιτρέψεις Βασίλη μου να σου πως ότι αν ισχύουν αυτά… τότε τι περίμενες να βγεις δήμαρχος με τέτοιες συμπεριφορές;)

Περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί…

Σχετικά Άρθρα