Αθλητικά Τελευταία Νέα

Τεράστια επιτυχία σημειώνει το περίπτερο της Skoda Ξάνθη στην παλιά πόλη (φώτο)

periptero skoda (6) periptero skoda periptero skoda (1) periptero skoda (2) periptero skoda (3) periptero skoda (4) periptero skoda (5)

Μια κίνηση που δεν την περίμενε κανείς έκανε ο Χρήστος Πανόπουλος και του βγαίνει πολύ θετικά. Έτσι η εορταστική ατμόσφαιρα της SKODA ΞΑΝΘΗ στην Πλατεία Αντίκα συνεχίστηκε και το βράδυ της Τρίτης. Χρήστος Καρυπίδης και Αντώνης Ράνος δεν σταμάτησαν να υπογράφουν αυτόγραφα για κάτι περισσότερο από 2,5 ώρες σε φιλάθλους κάθε ηλικίας και ιδιαίτερα σε μικρά παιδιά.

Ο κόσμος που πέρασε από το περίπτερο της SKODA ΞΑΝΘΗ ήταν πολύς ενώ κατά την διάρκεια της βραδιάς η μεγάλη έκπληξη ήταν η παρουσία του τελευταίου μεταγραφικού αποκτήματος Σίλβα Κλέιτον! Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός είχε την ευκαιρία να πάρει μια πρώτη γεύση από την «οικογένεια» της SKODA ΞΑΝΘΗ και δεν χάλασε κανένα… χατίρι σε όποιον θέλησε είτε να φωτογραφηθεί μαζί του, είτε να του υπογράψει αυτόγραφο.

Καιρού επιτρέποντος, η εορταστική- επετειακή γιορτή της ομάδας της πόλης μας θα συνεχίζεται κάθε βράδυ καθ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας με την παρουσία ποδοσφαιριστών στο περίπτερο της ξανθιώτικης ομάδας.

Σχετικά Άρθρα