Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Παρέλαβε τη διοίκηση της Π.Ε. Ξάνθης ο Κώστας Ζαγναφέρης. Ρόλο αναλαμβάνει ο Μ. Αμοιρίδης

zagnaferhs

Ο Κώστας Ζαγναφέρης και οι συνεργάτες του, ανέλαβαν κι επίσημα από τη Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014 τη διοίκηση της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθη. Στην σύντομη κουβέντα που είχαμε με τον κ. Κώστα Ζαγναφέρη το πρωί της Τρίτης στο νέο γραφείο του, μας είπε ότι η διοίκηση έχει συνέχεια και ότι προσβλέπει στη συνεργασία και στη βοήθεια των υπηρεσιακών παραγόντων, αλλά και των υπολοίπων περιφερειακών συμβούλων της Ξάνθης.

Όσον αφορά τη διοίκηση, ο κ. Ζαγναφέρης επεσήμανε ότι χρειάζεται εντατικοποίηση της προσπάθειας, παραγωγικότητα και αποτελεσματικότητα. «Ξεκινάμε μια νέα προσπάθεια και κύριος αντίπαλός μας είναι, η οικονομική κρίση, η κακή νοοτροπία και η αναποτελεσματικότητα του κράτους», σημείωσε.

Ο κ. Ζαγναφέρης εμφανίσθηκε αισιόδοξος για το μέλλον και ευχαρίστησε για ακόμη μια φορά την οικογένεια του, όλους τους υποψήφιους και όλες τις υποψήφιες του ψηφοδελτίου και ιδιαίτερα τους πολίτες που ψήφισαν τον συνδυασμό Παυλίδη και κλείνοντας ευχήθηκε καλή επιτυχία στις νέες διοικήσεις των υπολοίπων Περιφερειακών Ενοτήτων γιατί όπως είπε η επιτυχία αυτή θα έχει αντανάκλαση στη ζωή όλων των πολιτών. (Αυτήν την Κυριακή θα εκλεγεί ο νέος πρόεδρος του Περιφερειακού συμβουλίου ενώ από βδομάδα αναμένεται να οριστούν και οι θεματικοί αντιπεριφερειάρχες με τον Μιχάλη Αμοιρίδη να αναλαμβάνει σημαντικό πόστο!!!)

Σχετικά Άρθρα