Έβρος Τελευταία Νέα

Αθίγγανοι έκλεψαν εργαλεία από αφύλακτη αποθήκη αλλά τους τσίμπησε η αστυνομία

ergaleia

Συνελήφθησαν στις 21-8-2014 το απόγευμα, στον κόμβο Μάνδρας της Εθνικής Οδού Αρδανίου- Ορεστιάδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου Έβρου, τρεις ημεδαποί, ηλικίας 47, 16 (γυναίκες) και 19 (άνδρας) ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.

Ειδικότερα, οι τρεις δράστες, το πρωί της ίδιας ημέρας, επιβαίνοντες σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μετέβησαν σε ποιμνιοστάσιο που βρίσκεται στη δασική περιοχή της Δαδιάς Έβρου και αφαίρεσαν από το εσωτερικό του 3 αλυσοπρίονα, διάφορα εργαλεία- μεταλλικά αντικείμενα και στη συνέχεια διέφυγαν με το όχημά τους προς άγνωστη κατεύθυνση.

Μετά την καταγγελία του περιστατικού, οι αστυνομικοί εξέδωσαν άμεσα σχετικές αναζητήσεις, με αποτέλεσμα να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους δράστες. Σημειώνεται ότι οι δύο ημεδαποί, ηλικίας 19 και 47 ετών, έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Σουφλίου Έβρου.

Σχετικά Άρθρα