Τελευταία ΝέαΤοπικά νέα

Αυτοκινούμενη πορεία διαμαρτυρίας της Χρυσής Αυγής στο κέντρο της Ξάνθης

xrysh aygh xanthis aygoystos 2014 (6) xrysh aygh xanthis aygoystos 2014 xrysh aygh xanthis aygoystos 2014 (1) xrysh aygh xanthis aygoystos 2014 (2) xrysh aygh xanthis aygoystos 2014 (3) xrysh aygh xanthis aygoystos 2014 (4) xrysh aygh xanthis aygoystos 2014 (5)

Σύμφωνα με την ΤΟ της Χρυσής Αυγής Ξάνθης «Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε μία ακόμη ενημερωτική εξόρμηση της Τ.Ο Ξάνθης το Σάββατο 2 Αυγούστου 2014 το απόγευμα. Κλιμάκιο συναγωνιστών με επικεφαλής τον Γραμματέα της Τοπικής συναγωνιστή Καπαγερίδη Χρήστο, διένειμε μεγάλο αριθμό φύλλων της εφημερίδας «Χρυσή Αυγή» και φυλλαδίων του Κινήματός μας, εντός της πόλεως αλλά και σε χωριά του Ν. Ξάνθης, με σκοπό να ενημερωθούν οι συμπολίτες μας για τις παράνομες πολιτικές διώξεις εναντίον του Λαϊκού Συνδέσμου.

Η ενημερωτική μας δράση συνδυάστηκε με αυτοκινούμενη πορεία διαμαρτυρίας ενάντια στη χούντα Σαμαρά. Η πορεία, που ξεκίνησε νωρίς το απόγευμα και ολοκληρώθηκε το βράδυ, έτυχε θερμής υποδοχής τόσο από κατοίκους της πόλης της Ξάνθης όσο και από τους κατοίκους των χωριών, αφού η αγανάκτηση των Ξανθιωτών έχει φτάσει σε τέλμα, ενώ παράλληλα η μόνη πολιτική δύναμη που νοιώθουν να τους αγκαλιάζει είναι το κίνημα της Χρυσής Αυγής.

Παρά τις παράνομες προσαγωγές, τις παράνομες συλλήψεις, τις επιθέσεις κράτους και παρακράτους, οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες, δεν λυγίζουν! Με πίστη, ψυχική δύναμη και φρόνημα υψηλό, συνεχίζουν τον νόμιμο πολιτικό αγώνα του Κινήματος.

Είναι πάντα κοντά στους Έλληνες πολίτες, να τους ενημερώνουν, να συμπαρίστανται και να τους ενισχύουν σε αυτή τη δύσκολη και τραγική για όλους κατάσταση, που έφεραν την πατρίδα μας τα ξενόδουλα, προσκυνημένα ανθρωπάκια της μνημονιακής συγκυβέρνησης. Όλοι πλέον γνωρίζουν ότι η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη δύναμη αντίστασης» αναφέρει το κείμενο που μας απέστειλαν.

Σχετικά Άρθρα