ΑστυνομικάΤελευταία Νέα

Από όλα έχει ο μπαχτσές: πλούσιο το αστυνομικό δελτίο!!!

astynomia

Σύλληψη 65χρονου για οφειλές προς το Δημόσιο (150 χιλιάδες)

 

Συνελήφθη στις 4-7-2014 το πρωί, στην Καβάλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, 65χρονος ημεδαπός, για οφειλές προς το Δημόσιο. Συγκεκριμένα, σε βάρος του 65χρονου έχουν βεβαιωθεί χρέη, που ανέρχονται σε 150.416,41 ευρώ. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

 

 

Σύλληψη 2 διακινητών οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας 4 μη νόμιμους μετανάστες

 

Συνελήφθησαν στις 6-7-2014 τις πρώτες πρωινές ώρες, στο 24ο χλμ της Εθνικής Οδού Διδυμοτείχου-Αλεξανδρούπολης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου Έβρου, δύο αλλοδαποί, ένας 33χρονος υπήκοος Γαλλίας και ένας 21χρονος υπήκοος Βελγίου, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας τέσσερις μη νόμιμους μετανάστες. Δύο από τους διακινούμενους ήταν υπήκοοι Ακτής Ελεφαντοστού και δύο Κεντροαφρικανικής Δημοκρατίας.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων για την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 33χρονο να οδηγεί ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με συνοδηγό τον 21χρονο και να μεταφέρουν με αυτό, παράνομα στο εσωτερικό της χώρας, τέσσερις μη νόμιμους μετανάστες. Σημειώνεται ότι οι δύο από τους μη νόμιμους μετανάστες κατηγορούνται επίσης για πλαστογραφία, καθόσον κατείχαν και επέδειξαν στους αστυνομικούς δύο πλαστά Δελτία Ταυτότητας των γαλλικών Αρχών.

Κατασχέθηκαν:

1 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο

2 πλαστά Δελτία Ταυτότητας

Το χρηματικό ποσό των 800 ευρώ, 100 δολαρίων ΗΠΑ και 5 λιρών Τουρκίας

2 κινητά τηλέφωνα

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου Έβρου.

 

 

Σύλληψη αλλοδαπού για απόπειρα παράνομης εξόδου από τη χώρα και πλαστογραφία

 

Συνελήφθη στις 6-7-2014 τις πρωινές ώρες, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κήπων Έβρου, 37χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Συρίας, κατηγορούμενος για απόπειρα παράνομης εξόδου από τη χώρα και πλαστογραφία. Συγκεκριμένα, ο 37χρονος, επιβαίνοντας σε λεωφορείο που εκτελούσε δρομολόγιο Ελλάδα- Τουρκία, μετέβη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, προκειμένου να πραγματοποιήσει έξοδο από τη χώρα, όπου κατά τον έλεγχο, κατείχε και επέδειξε στους αστυνομικούς ένα πλαστό δελτίο αστυνομικής ταυτότητας των ελληνικών αρχών, το οποίο και κατασχέθηκε. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κήπων.

 

 

Σύλληψη 59χρονου για καλλιέργεια φυτών κάνναβης. Κασχέθηκαν 91 φυτά κάνναβης

 

Συνελήφθη στις 3-7-2014 το μεσημέρι, στο Χρυσοχώρι Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χρυσούπολης Καβάλας, 59χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για καλλιέργεια φυτών κάνναβης. Συγκεκριμένα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, οι αστυνομικοί, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του 59χρονου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ενενήντα ένα φυτά κάνναβης, ύψους από 0,30 έως 2 μέτρων.

Σημειώνεται ότι ο δράστης έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για λαθρεμπόριο τσιγάρων. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Χρυσούπολης Καβάλας.

 

 

Σύλληψη αλλοδαπού για παράβαση του νόμου περί όπλων

 

Συνελήφθη στις 3-7-2014 το απόγευμα, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Νυμφαίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, 23χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, για παράβαση του νόμου περί όπλων. Ειδικότερα, ο δράστης οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μετέβη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Νυμφαίας, προκειμένου να πραγματοποιήσουν είσοδο στη χώρα. Κατά το έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί εντόπισαν στο εσωτερικό του οχήματος και κατέσχεσαν:

1 πιστόλι κρότου- αερίου

1 γεμιστήρα

1 πτυσσόμενη ράβδο (γκλοπ), συνολικού μήκους 54 εκατοστών

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.

 

 

Θανατηφόρο τροχαίο στην Καβάλα

 

Στις 6-7-2014 το απόγευμα, στην Εγνατία Οδό Καβάλας- Θεσσαλονίκης (ύψος Άγιου Ανδρέα), Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε 53χρονος ημεδαπός και επέβαινε 19χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα και συγκρούστηκε με δίκυκλη μοτοσικλέτα που ακολουθούσε και οδηγούσε 33χρονος ημεδαπός.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να τραυματισθεί θανάσιμα ο 33χρονος και ελαφρά οι άλλοι δύο ημεδαποί που επέβαιναν στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο. Ο 33χρονος και οι δύο τραυματίες, μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας. Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Καβάλας.

Σχετικά Άρθρα