Κοινωνία Τελευταία Νέα

Τρίωρη στάση εργασίας σήμερα Τρίτη 24 Ιούνη (8 -11 το πρωί) στις δημόσιες υπηρεσίες της Ξάνθης και συγκέντρωση 8π.μ. έξω από την αντιπεριφέρεια Ξάνθης

ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Κυβέρνηση, πλουτοκρατία, Ε.Ε. επιταχύνουν την αντιδραστική αναμόρφωση του Δημοσίου, γενικεύουν και κλιμακώνουν τον πόλεμο σε όλους τους εργαζόμενους, δημόσιου και ιδιωτικού τομέα. Ταυτόχρονα με την προώθηση της γενικότερης αντιλαϊκής πολιτικής, το τσάκισμα των μισθών και εργασιακών δικαιωμάτων προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς σε διαρθρωτικές αλλαγές στο Δημόσιο, που υπηρετούν τη στρατηγική της ανταγωνιστικότητας και της κερδοφορίας του μεγάλου κεφαλαίου.

Ετοιμάζουν μέσω και του αντιδραστικού κρατικού ελέγχου, τη λεγόμενη αξιολόγηση, 6,5 χιλιάδες απολύσεις μέχρι το τέλος του 2014.

Η αντιλαϊκή αυτή πολιτική πρέπει να παρεμποδιστεί, πρέπει να ανατραπεί, γι’ αυτό στην ενιαία επίθεση κυβέρνησης, κεφαλαίου, ΕΕ πρέπει να απαντήσουμε με ενιαία λαϊκή αντεπίθεση με συντονισμένο αγώνα όλων των εργαζομένων, όλων των κλάδων σε Δημόσιο και Ιδιωτικό Τομέα.

Καμιά αναμονή για λύσεις «από τα πάνω», από τους λεγόμενους παλιούς ή νέους κυβερνητικούς «σωτήρες». Καμιά αυταπάτη για λύσεις σε όφελος του λαού έξω από τους ταξικούς – λαϊκούς αγώνες..

Όλοι στον Αγώνα!  Λαϊκή συμμαχία και αντεπίθεση τώρα!

“Δε θα δεχθούμε καμιά απόλυση-Καμιά διαθεσιμότητα

“Όχι στον αντιδραστικό κρατικό έλεγχο, τη λεγόμενη αξιολόγηση. Όχι στη σύνδεση μισθού-αξιολόγησης

“Να εμποδίσουμε τα μέτρα της σφαγής των Δημοσιών Υπαλλήλων – Να ανατρέψουμε την αντιλαϊκή πολιτική

“Στο Δημόσιο δεν συμπληρώνουμε τα έντυπα αξιολόγησης και με συλλογικές αποφάσεις, τα καταθέτουμε μέσω των σωματείων στις αντίστοιχες υπηρεσίες. “Οργανώνουμε την πάλη και την αντίσταση των εργαζομένων με όλους τους τρόπους και όλα μέσα (αποφάσεις Γενικών Συνελεύσεων, συλλογή υπογραφών, μαζικές παραστάσεις διαμαρτυρίας-καταλήψεις στις αντίστοιχες υπηρεσίες κ.α.). “Κανένας προϊστάμενος-κανένας διευθυντής να μη γίνει αξιολογητής. Δεν έχουν θέση στα σωματεία οι αξιολογητές.

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ! ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!

ΕΝΟΤΗΤΑ, ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΑΓΩΝΑΣ, ΛΑΪΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ

για έξοδο από την κρίση σε όφελος του λαού!

Σχετικά Άρθρα