ΠαραπολιτικάΤελευταία Νέα

Πατημένο στο έλεος του θεού το Εύμοιρο… καταγραφή προβλημάτων από τους κατοίκους

 

 Eymoiro Eymoiro (1) ??????????????????????????????? Eymoiro (3) Eymoiro (4) Eymoiro (5) Eymoiro (6) Eymoiro (7) Eymoiro (8) Eymoiro (9) Eymoiro (10)

Κάτοικος της περιοχής μας έστειλε τις παραπάνω φωτογραφίες μαζί με το κείμενα που περιγράφουν την κατάσταση η οποία είναι απελπιστική.

1. Ο διπλός δρόμος έγινε μονόδρομος γιατί έκλεισε από τα βάτα, το πεζοδρόμιο καταργήθηκε, στη στροφή δεν υπάρχει ορατότητα, οι πινακίδες της τροχαίας κρύφτηκαν.

2. Οι δρόμοι έκλεισαν από την οργιώδη βάστηση. Όλοι μαζί δήμος και πολίτες ας κόψουμε τα χόρτα έξω από το σπίτι μας. Ας καθαριστούν τα πεζοδρόμια γι α να μπορούμε να περπατάμε, ας κοπούν τα χόρτα και κλαδιά για να υπάρχει ορατότητα στις στροφές

3. Προεκλογικός πυρετός το 2010 για πεζοδρόμια στο Εύμοιρο και ξανά το 2014 για να τελείωσει ένα τμήμα απέναντι από το σχολείο “αφορούσε” είπαν την ασφάλεια των παιδιών… Και στο γυμναστήριο παιδιά συχνάζουν! γιατί λοιπόν δεν τελειώσατε την πεζοδρόμηση;

4. Όταν το παλιό συνυπάρχει με το καινούργιο!! γιατί δεν συντηρήσατε την παλιά στάση με ωραία χρώματα; Η παλιά στάση σκούριασε και έγινε σκουπιδότοπος!! ποιός καθαρίζει τα χόρτα για να πας στη στάση; τα φίδια παντού!! Η εικόνα προσβάλλει την αισθητική, ουσιαστικά στάση δεν υπάρχει (κανείς ποτέ δεν στέκεται εκεί), χώρια τα τζάμπα λεφτά που ξοδέψατε!! Έλεος κύριοι του Δήμου.

5. Καλούμε τους επισκέπτες να δουν την παλιά πόλη, τη Σταυρούπολη, το Νέστο, αλλά η είσοδος της Ξάνθης δηλώνει την εγκατάλειψη και την αδιαφορία πολιτών και δημοτικής αρχής. Χώρια την παντελή έλλειψη ορατότητας σε βασικό κόμβο ταχείας κυκλοφορίας, που μπορεί να προκαλέσει σοβαρό ατύχημα!!

Σχετικά Άρθρα