Κοινωνία Τελευταία Νέα

Θερίζουν τα ναρκωτικά στην Θράκη… παρά την οικονομική κρίση

Συνελήφθησαν δτις 8-6-2014 και στις 9-6-2014, στην Αλεξανδρούπολη, την Κομοτηνή και τη Δράμα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, των Ομάδων ΔΙ.ΑΣ. Ροδόπης και Δράμας, τέσσερις ημεδαποί, ηλικίας 38, 38, 32 και 22 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών.

Αναλυτικότερα:

Στην Κομοτηνή, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.,  συνέλαβαν τους δύο 38χρονους, διότι, όπως προέκυψε, ο ένας προμήθευσε τον άλλο με μία συσκευασία που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 4,8 γραμμαρίων.

Στη Δράμα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., συνέλαβαν τον 32χρονο, διότι τον εντόπισαν να κατέχει μια συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης.

Στην Αλεξανδρούπολη πρωινές ώρες, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, συνέλαβαν τον 22χρονο, διότι κατείχε μια συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών, καθώς και το χρηματικό ποσό των 18 ευρώ, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του ενός 38χρονου. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

Σχετικά Άρθρα