Επιχειρήσεις Τελευταία Νέα

Η Περιφέρεια ΑΜ-Θ στοχεύει στην αύξηση των αφίξεων Γάλλων Τουριστών

Εκπρόσωπος Γαλλικού Περιοδικού Τουρισμού επισκέφθηκε την Καβάλα και τη Θάσο.

Στα πλαίσια του προγράμματος τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και σε συνεργασία με τον Οργανισμό Τουρισμού της Γαλλίας  πραγματοποιήθηκε τριήμερη επίσκεψη του δημοσιογράφου Stefan Jarre του Περιοδικού Tourism De Group στην Καβάλα και τη Θάσο που ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014, σε συνάντηση των τοπικών φορέων στο Ξενοδοχείο Εγνατία.

Ο κ. Jarre εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για τη φιλοξενία, την εξυπηρέτηση και την ανθρώπινη προσέγγιση που ένιωσε στις επαφές που είχε με τους φορείς και τους επαγγελματίες και τόνισε ότι θα προτείνει την περιοχή ως Νέο Προορισμό για ταξίδια διάρκειας 5-7 ημερών ειδικά για τις τουριστικές περιόδους Απριλίου – Μαΐου και Σεπτεμβρίου – Οκτωβρίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι το περιοδικό που εκπροσωπεί ο δημοσιογράφος απευθύνεται αποκλειστικά στα περίπου 4.000 Τουριστικά Πρακτορεία της Γαλλίας.

Η Περιφέρεια ΑΜ-Θ σε μία συλλογική προσπάθεια ενίσχυσης της τουριστικής αγοράς και σε περιόδους εκτός αιχμής, συνεργάζεται με όλους τους Οργανισμούς, τα Επιμελητήρια, τους συλλόγους ξεναγών, συλλόγους ελληνογαλλικής φιλίας και πολιτιστικούς ελληνογαλλικούς οργανισμούς, ώστε δημιουργηθεί το κατάλληλο κλίμα και συνθήκες για την αύξηση του τουριστικού ρεύματος από τη Γαλλία, με στόχο την πραγματοποίηση δρομολογίων μεταξύ του αερολιμένα της Περιφέρειας ΑΜ-Θ και μεγάλων Γαλλικών αεροδρομίων.

Σχετικά Άρθρα