Αστυνομικά Τελευταία Νέα

Σύλληψη έξι ατόμων για καλλιέργεια φυτών κάνναβης και κατοχής ναρκωτικών

Συνελήφθησαν χθες (6-5-2014), στην Καβάλα και τον Έβρο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Καβάλας και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ορεστιάδας, έξι (6) ημεδαποί, ηλικίας 31, 28, 27, 19, 18 (άνδρες) και 28 (γυναίκα) ετών, κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της καλλιέργειας φυτών κάνναβης και κατοχής ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα:

Στην Καβάλα, το μεσημέρι, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, συνέλαβαν τον 31χρονο, διότι σε έρευνα που πραγματοποίησαν στην οικία του εντόπισαν και κατέσχεσαν 5 φυτά κάνναβης, ύψους 30 εκατοστών και 1 συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Στην Καβάλα, το μεσημέρι, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, συνέλαβαν την 28χρονη, διότι εντόπισαν στην κατοχή της, 2 νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 5,3 γραμμαρίων, τις οποίες και κατέσχεσαν.

Στην Καβάλα, το απόγευμα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, συνέλαβαν τους δύο δράστες, ηλικίας 28 και 27 ετών, διότι κατείχαν από κοινού 1 νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 1,6 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε.

Στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Ορμενίου, το απόγευμα, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ορεστιάδας, συνέλαβαν τους άλλους δύο ημεδαπούς, ηλικίας 19 και 18 ετών, διότι σε έλεγχο που πραγματοποίησαν, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που επέβαιναν εντόπισαν και κατέσχεσαν 1 συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 1,9 γραμμαρίων. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

Σχετικά Άρθρα