Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Ο Γιώργος Ψωμάς ένας νέος άνθρωπος στο πλευρό του Μπάμπη Δημαρχόπολου

Psomas topiko2

Αγαπητοί συνδημότες. Η δύσκολη συγκυρία που βιώνουμε όλοι, αναδεικνύει εντονότερα από ποτέ την ανάγκη να συνδιαμορφωσουμε μια τοπική διοίκηση, η οποία με ομοψυχία και αλληλεγγύη θα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του παρόντος και θα εγγυάται προοπτική για το μέλλον. Η βελτίωση της ζωής και της καθημερινότητας μας σε τοπικό επίπεδο εξαρτάται κυρίως από εμάς, γιατί κανένας δεν γνωρίζει καλύτερα τις πραγματικές ανάγκες του τόπου μας.

Γι αυτό χρειάζονται τεκμηριωμένες προτάσεις και λύσεις και οι κατάλληλοι άνθρωποι θα της εκφράσουν και θα τις υλοποιήσουν. Ανάμεσα σε αυτούς δεν μπορεί παρά να είναι και νέοι άνθρωποι γεμάτοι με γνώση, ικανότητες, τόλμη και δυναμισμό.

Πιστεύοντας ότι μπορώ να είμαι ένας από αυτούς και ότι μπορώ να φανώ χρήσιμος για την πόλη μας ζητώ την ψήφο σας στις επικείμενες δημοτικές εκλογές της 18ης Μαΐου 2014.

Ζητώ τη στήριξη σας και την εμπιστοσύνη σας, ώστε δίπλα στον Χαράλαμπο Δημάρχοπολο να προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις για την δημιουργία ενός ΔΗΜΟΥ ΠΡΟΤΥΠΟ με επίκεντρο πάντοτε τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Γιώργος Α Ψωμας

Σχετικά Άρθρα