ΑστυνομικάΤελευταία Νέα

Αστυνομικό δελτίο

astynomia 1

Ανεύρεση πτώματος στην παρέβρια περιοχή

Ανευρέθη, στις 9-4-2014 το απόγευμα, στην παρέβρια περιοχή του Πέπλου Έβρου, στην όχθη του ποταμού Έβρου, ένα πτώμα ανδρός, πιθανόν μη νόμιμου μετανάστη, αφρασιατικής καταγωγής, ηλικίας 25- 30 ετών, σε κατάσταση σήψης. Η σορός του άνδρα, μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, ενώ από τα μέχρι στιγμής στοιχεία δεν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας.

Σύλληψη 52χρονου για διακίνηση ναρκωτικών

Συνελήφθη στις 9-4-2014 το βράδυ, στην Εγνατία Οδό Θεσσαλονίκης- Καβάλας (ύψος Μουσθένης), από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χρυσούπολης και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας, 52χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών. Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, ότι ο 52χρονος διακινεί ναρκωτικά, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν οργανωμένη επιχείρηση. Στο πλαίσιο αυτής, εντόπισαν τον δράστη να μεταφέρει με το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητό του, μία συσκευασία με ηρωίνη, βάρους 16 γραμμαρίων και μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 6 γραμμαρίων, τις οποίες είχε τοποθετήσει, σε δύο σημεία- κρύπτες του οχήματος. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Χρυσούπολης.

Σύλληψη ημεδαπού για παράνομη κατοχή μαχαιριών σιδερογροθιών και κατοχή λαθραίων τσιγάρων

Συνελήφθη στις 8-4-2014 το μεσημέρι, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης, 76χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για παράνομη κατοχή μαχαιριών- σιδερογροθιών και κατοχή λαθραίων τσιγάρων. Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι εντόπισαν στην κατοχή του και κατέσχεσαν: 8 μαχαίρια, συνολικού μήκους από 23 έως 30 εκατοστά. 3 σιδερογροθιές. 58 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Κομοτηνής.

 Σύλληψη 64χρονου ημεδαπού για οφειλές προς το Δημόσιο

Συνελήφθη στις 8-4-2014 το πρωί, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, 64χρονος ημεδαπός, ιδιοκτήτης επιχείρησης, για οφειλές προς το Δημόσιο. Συγκεκριμένα, σε βάρος του 64χρονου, έχουν βεβαιωθεί χρέη, που ανέρχονται σε 126.761,39 ευρώ. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.

 

 

Σχετικά Άρθρα