ΠαραπολιτικάΤελευταία Νέα

Καταγγελία Σύριζα κατά του Αντιδημάρχου Τάσου Θεοδωρίδη

Theodoridis

Για το θέμα της σύλληψης αριστερού αφισοκολλητή

Ο ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης καταγγέλλει την προσαγωγή αντιφασίστα μέλος της ΚΕΕΡΦΑ, το πρωί της Τρίτης, με την κατηγορία της παράνομης αφισοκόλλησης. Είναι φανερό ότι αυτές οι κινήσεις έχουν στόχο να ανακόψουν τη δράση των ελεύθερων πολιτών να εκφραστούν και να ενημερώσουν. Δείχνει τον πανικό που τους έχει περιβάλλει, βλέποντας το νέο να έρχεται.  Η κατηγορία για «ρύπανση του περιβάλλοντος» είναι προσχηματική ιδιαίτερα αν σκεφτεί κανείς ποιος ρυπαίνει το περιβάλλον της περιοχής μας. Αντί να κυνηγήσουν αυτούς που ανενόχλητοι «μολύνουν»  και κλέβουν τη ζωή μας,  η Ελληνική Αστυνομία ασχολήθηκε με μια αφισοκόλληση ενημέρωσης για την καμπάνια της Παγκόσμιας ημέρας Δράσης κατά του ρατσισμού και του Φασισμού στις 22 Μάρτη.

Το καλύτερο είναι ότι  μηνυτής είναι  ο Αντιδήμαρχος Ξάνθης Α. Θεοδωρίδης, που ως «εθελοντής αστυνομικός» έφτασε με περιπολικό της ασφάλειας και «κατέδωσε» τον αφισοκολλητή. Ο Αντιδήμαρχος που  δεν μιλά, αλλά είναι ικανός να σηκώσει το δάχτυλο και να «δείξει». Τους το λέμε ξεκάθαρα! Αυτές οι τακτικές δεν παρελθόντος δεν φοβίζουν πια.

Καλούμε τον λαό της Ξάνθης να καταδικάσει τα φαινόμενα αυταρχισμού και καταστολής και να μπει στον αγώνα. Οι πολίτες θα απαντήσουν στην καταστολή και την τρομοκρατία.

Σχετικά Άρθρα