Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Επίθεση των Ανεξάρτητων Ελλήνων στον Γ. Παλίδη

Τον κατηγορούν ότι θέλει να εντάξει στο ψηφοδέλτιό του τον «πρόεδρο» της επονομαζόμενης «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης»

 

Αν και δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ακόμη κάτι από την πλευρά του Γ. Παυλίδη του υποψηφίου της Νέας Δημοκρατίας για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης σχετικά με τα στελέχη που θα πλαισιώσουν τον συνδυασμό του, η οργάνωση των Ανεξάρτητων Ελλήνων Αν. Μακ. Και Θράκης εξέδωσε την παρακάτω πολύ σκληρή ανακοίνωση κατά του.

«ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ κ. ΠΑΥΛΙΔΗ. Με αφορμή δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για τη συμμετοχή του δικηγόρου και «προέδρου» της επονομαζόμενης (και χωρίς άδεια λειτουργίας) «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης», κ. Αχμέτ Κουρτ στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Περιφερειακή Αναγέννηση» με επικεφαλής τον (υποστηριζόμενο από τη Νέα Δημοκρατία) κ. Παυλίδη, υπενθυμίζουμε σε όλους τους πολίτες της Περιφέρειας ΑΜΘ τα εξής:

Η Περιφέρεια της Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης αποτελεί μία από τις  πιο ευαίσθητες εθνικά περιοχές της Ελλάδος.

Οι επαφές του «προέδρου» της «Ένωσης» κ. Κουρτ με το Τουρκικό εθνικιστικό κόμμα ΜΗΡ και τον πρόεδρό του κ. Ντεβλέτ Μπαχτσελί, αποτελούν σαφές δείγμα για τους πραγματικούς σκοπούς τόσο του ιδίου όσο και της «Ένωσης» την οποία και εκπροσωπεί.

Οι σχέσεις του σωματείου αυτού με το τουρκικό προξενείο και την τουρκική πολιτική όπως αυτή εφαρμόζεται σε βάρος των ελληνικών συμφερόντων στην περιοχή είναι πασίδηλες.

Τονίζουμε τέλος, ότι οποιαδήποτε ψηφοθηρική προσπάθεια  που θα οδηγήσει σε επικίνδυνες ατραπούς την ευαίσθητη εθνικά, πολιτιστικά, δημογραφικά και θρησκευτικά Περιφέρεια της ΑΜΘ, θα βρει κάθετα αντίθετους το σύνολο των μελών, των φίλων και των ψηφοφόρων του κινήματος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, οι οποίοι και απερίφραστα θα  καταδικάσουν και θα απομονώσουν, όλους εκείνους που η μόνη τους μέριμνα και ιδεολογία αποτελεί η ψηφοθηρία και η κατάληψη θέσεων με κάθε μέσο.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ

Σχετικά Άρθρα