Γενική

Ρεντίκολο στην Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ξάνθης


Κάλεσαν τα στελέχη της ΔΗ.ΜΑΡ και μετά το μετάνιωσαν
Δείγμα ότι το ΠΑΣΟΚ στην Ξάνθη πανελλαδικά αλλά και τοπικά στην Ξάνθη έχει χάσει τον έλεγχο των εξελίξεων και έχει μπερδευτεί στις αποφάσεις του σχετικά με το κεντροαριστερό άνοιγμα που βρίσκει τα παλιά κομματικά στελέχη αντίθετα, οδηγεί πλέον σε οριστική ρήξη μεταξύ των παλιών στελεχών (Παπανδρεικών) με την νέα διοικητική κομματική ομάδα στην Ξάνθη. Σαφώς και δεν θα πρέπει κανένας να λησμονεί τον τρίτο πόλο που έχει δημιουργηθεί και που ακούει στο όνομα Σαλτούρος και δηλώνει νέτα σκέτα ΠΑΣΟΚ!!!
Εμφανώς έξω από τα νερά της και μακριά από το πνεύμα του τι θέλουν τα στελέχη στον κομματικό μηχανισμό του νομού βρίσκονται οι αποφάσεις της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ στην Ξάνθη. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ στην εκδήλωση που πραγματοποίησε στο Εργατικό Κέντρο Ξάνθης το απόγευμα του Σαββάτου, κάλεσε και τα στελέχη της ΔΗ.ΜΑΡ να παραστούν στα πλαίσια της ανοιχτής εκδήλωσης αλλά και του κεντροαριστερού ανοίγματος που γίνεται τον τελευταίο καιρό και που όλοι ξέρουμε την αντίθεση του Σαλτούρου βουλευτού του ΠΑΣΟΚ του νομού.
Σύμφωνα πάντοτε με τις πληροφορίες του Αλέκου Παυλικιάνου, όταν ο βουλευτής του κόμματος Δημήτρης Σαλτούρος το πληροφορήθηκε, έθεσε βέτο. Η Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ προκειμένου να μην διαλυθεί η ανοιχτή κομματική συγκέντρωση, ενημέρωσε τα στελέχη της ΔΗΜΑΡ λέγοντας πώς δεν είναι επιθυμητοί στην εκδήλωση γιατί τα θεσμικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης έβαλαν βέτο για την παρουσία τους!!! («Να γελάω ή να κάψω» μου είπε ένας παλιός ΠαΣΟΚος όταν του εξέθεσα τα γεγονότα!!!).

Σχετικά Άρθρα