Γενική

Το 3 ο Φεστιβάλ Κωμωδίας στην Ξάνθη


Μια πρωτοβουλία πολιτιστικών συλλόγων και της Περιφέρειας ΑΜΘ
Τα καταφέραμε! Η κωμωδία επιστρέφει για τρίτη φορά στην Ξάνθη και από εκεί εξαπλώνεται στην Αλεξανδρούπολη, την Καβάλα, την Κομοτηνή και την Αθήνα. Το μοναδικό στο είδος του στην Ελλάδα, Φεστιβάλ Κωμωδίας πραγματοποιείται για τρίτη συνεχή χρονιά με πλήθος εκδηλώσεων και δράσεων.
Το 3 ο Φεστιβάλ κωμωδίας θα πραγματοποιηθεί στην Ξάνθη μεταξύ 24 και 30 Νοεμβρίου και για πρώτη φορά φέτος θα πραγματοποιηθούν παράλληλες εκδηλώσεις εκδηλώσεις σε Κομοτηνή, Καβάλα, Αλεξανδρούπολη και Αθήνα.
Το Φετινό Φεστιβάλ Κωμωδίας φιλοξενεί θεατρικέ παραστάσεις για παιδιά και ενήλικες, παραστάσεις stand-up comedy, σεμινάρια, εκθέσεις και καλεί καλλιτέχνες από διάφορα μέρη της Ελλάδας για μια εβδομάδα γέλιου και δημιουργίας.
Το αναλυτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων είναι διαθέσιμο στο www.comedyfest.gr. Για όσες εκδηλώσεις δεν υπάρχουν στοιχεία τοποθεσίας/ώρας θα υπάρξει ενημέρωση της σελίδας τις επόμενες ημέρες. Για οποιαδήποτε απορία/ εκδήλωση ενδιαφέροντος/ συμμετοχή σε σεμινάρια/ μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μέσω: email [email protected], τηλέφωνο 6942 98 35 88, Facebook Page: Φεστιβάλ Κωμωδίας. Το Φεστιβάλ Κωμωδίας διοργανώνεται από τους πολιτιστικούς συλλόγους “Τεχνουργείο”, “Η Γέφυρα”, “Οι Βάτραχοι” και την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης.

Σχετικά Άρθρα