Γενική

Ανακοινώθηκαν οι 120 επιτυχόντες-ωφελούμενοι για το ΤΟΠΣΑ-Ανάσα Αγροτικού Χωρου Ξάνθης

Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΑΝΑΠΤΥΞΗ-ΣΥΝΟΧΗ-ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΞΑΝΘΗΣ» ανακοινώνει τα αποτελέσματα της επιλογής των ωφελουμένων για συμμετοχή στο τοπικό σχέδιο για την απασχόληση «ΤΟΠΙΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΝΕΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ – ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓΡΟΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟ ΤΟΜΕΑ » βάσει των κριτηρίων επιλογής που έχουν τεθεί από τους συμμετέχοντες φορείς και το ευρωπαϊκό και εθνικό πλαίσιο και τους νέους κανονισμούς των διαρθρωτικών ταμείων σχετικά με τις αρχές της ισότητας των φύλων και της ισότητας των ευκαιριών. Βάσει της ένταξης του Σχεδίου επιλέγονται συνολικά 120  άτομα.
Τα αποτελέσματα έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Α.Σ. www.topsa-anasa.gr, στα γραφεία της ΠΕΔ ΑΜΘ – Αποκεντρωμένη υπηρεσία Ξάνθης καθώς και στα Δημοτικά καταστήματα των Δήμων Αβδήρων, Μύκης, Τοπείρου και της Δημοτικής Ενότητας Σταυρούπολης.

Οι υποψήφιοι έχουν το δικαίωμα να υποβάλουν ένσταση επί της βαθμολογίας τους έως την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013  και ώρα 14.00 στα γραφεία της ΠΕΔ ΑΜΘ, Αποκεντρωμένη υπηρεσία Ξάνθης, Σκρά 5 & Σωκράτους,τηλέφωνο 25410 27470.

Σχετικά Άρθρα