fbpx
Γενική

Ανέκδοτα…


Οι Αρειανοί
Ένα διαστημόπλοιο Αρειανών πήρε τρεις ανθρώπους από την γη. Έναν Γερμανό, έναν Ιάπωνα και έναν Πόντιο.
Τους έβαλαν στο χειρουργείο και άρχισαν να ανοίγουν έναν-έναν τους εγκεφάλους τους. ʼνοιξαν Πρώτα τον Γερμανό και βρήκαν μέσα γρανάζια, βίδες, καστάνιες κ.τ.λ. Είπαν, αυτοί είναι 1000 χρόνια πίσω από εμάς και συνέχισαν με τον Ιάπωνα, ο οποίος ήταν γεμάτος τσιπάκια, κομπιουτεράκια και δισκέτες.
– Αυτός είναι 100 χρόνια πίσω από εμάς! είπαν οι αρειανοί και άνοιξαν τελευταίο τον Πόντιο.
Όταν άνοιξαν τον εγκέφαλό του έμειναν έκπληκτοι γιατί ήταν τελείως κενός και το μόνο που υπήρχε ήταν ένα σχοινί σαν καλώδιο. Τότε σκέφτηκαν πως αυτός ήταν ειδικός και έπρεπε να δουν τι σόι οπτική ίνα ήταν αυτή.
Πήραν ένα ειδικό ψαλίδι για να την κόψουν και μόλις την έκοψαν του έπεσαν τ’ αυτιά.
Ο εκατομμυριούχος
Ήταν μια φορά ο Κωστίκας και ο Γιωρίκας. Ο Κωστίκας θα έπαιζε στο ποιός θέλει να γίνει εκατομμυριούχος. Έτσι λοιπόν ο Παπαδόπουλος έκανε την πρώτη ερώτηση. – Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια? Α ο σκύλος Β η γάτα Γ ο ελέφαντας ή Δ ο πίθηκος. Και είπε ο Κωστίκας θα πάρω την βοήθεια του κοινού. Και τα αποτελέσματα ήταν 99 της εκατό η γάτα και 1 της εκατό ο σκύλος και είπε ας πάρω και την βοήθεια του τηλεφώνου και λέει θα πάρω τη γυναίκα μου. Παίρνουν και λέει: έλα γυναίκα τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια Α ο σκύλος Β η γάτα Γ ο ελέφαντας ή Δ ο πίθηκος. Και λέει άκουσα ένα νιαούρισμα και είδα ότι ήταν σκύλος μάλλον το Α θα \”ναι και είπε θα πάρω και την βοήθεια του 50 – 50 και βγαίνουν ο σκύλος και η γάτα και λέει δεν θα το ρισκάρω θα σταματήσω εδώ.

Σχετικά Άρθρα