Γενική

Αστυνομικό δελτίο

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη στις 17-5-2013 το απόγευμα, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, 45χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών. Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, εντόπισαν στην κατοχή του 45χρονου, ογδόντα δισκία του φαρμακευτικού σκευάσματος XANAX, τα οποία και κατασχέθηκαν. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης.
Σύλληψη ημεδαπού για λαθρεμπόριο τσιγάρων
Συνελήφθη στις 17-5-2013 το μεσημέρι, στη Θάσο Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θάσου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας, 47χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για λαθρεμπόριο τσιγάρων. Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του 47χρονου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 120 πακέτα τσιγάρων, τα οποία κατείχε ο δράστης με σκοπό την πώληση, χωρίς να έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Θάσου Καβάλας.
Σύλληψη δύο ημεδαπών για «Φρουτάκια»
Συνελήφθησαν στις 17-5-2013 το βράδυ, σε χωριό της Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χρυσούπολης και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 53 και 49 (γυναίκα) ετών, κατηγορούμενοι για παράβαση του νόμου περί παιγνίων. Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, σε κατάστημα (καφενείο) συνέλαβαν την 49χρονη προσωρινά υπεύθυνη, διότι είχε εγκαταστήσει και θέσει σε λειτουργία, δύο παιγνιομηχανήματα, με το απαγορευμένο τυχερό παίγνιο (ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ), επιτρέποντας στον 53χρονο τη διενέργειά του. Κατασχέθηκαν δύο παιγνιομηχανήματα και το χρηματικό ποσό των 400 περίπου ευρώ. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.
Εξιχνιάστηκε υπόθεση εξαναγκασμού ασελγών πράξεων σε βάρος δύο γυναικών στην πόλη της Κομοτηνής

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από επιστάμενες έρευνες και κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, υπόθεση εξαναγκασμού ασελγών πράξεων σε βάρος δύο 20χρονων γυναικών, που έλαβε χώρα τις πρώτες πρωινές ώρες της 15-11-2012, στην πόλη της Κομοτηνής. Από την ενδελεχή αστυνομική έρευνα προέκυψαν τα στοιχεία ενός 24χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία. Αναλυτικότερα, ο δράστης, τις πρώτες πρωινές ώρες της 15-11-2012, προσέγγισε τις δύο ημεδαπές και αφού τις έπεισε ότι φέρει μαχαίρι, απειλώντας αυτές τις οδήγησε σε ερημική τοποθεσία της Κομοτηνής, όπου συνεχίζοντας να τις απειλεί ότι θα χρησιμοποιήσει βία, τις εξανάγκασε σε ασελγείς πράξεις. Σημειώνεται ότι ο 24χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για ληστεία. Ο δράστης δε συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα αποσταλεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης.

Σχετικά Άρθρα