Γενική

Ο συνταξιούχος του ΟΤΕ θέλει να ποινικοποιήσει την επιχειρηματικότητα των ελεύθερων επαγγελματιών;;;

Πριν ενάμιση μήνα συμμετείχε η εφημερίδα του σε άλλο διαγωνισμό στα Άβδηρα χωρίς όμως να κατορθώσει να τον κερδίσει!!!

 

 

Πω, πω θα τρελαθούμε φίλε Ξανθιώτη. Γι αυτό η Ελλάδα έφτασε εδώ που έφτασε. Γιατί ΠΑΝΤΑ οι δημόσιοι υπάλληλοι βρίσκανε το φταίξιμο στους ελευθέρους επαγγελματίες. Και γιατί κάποιοι σκέφτονται για τους άλλους αυτά που οι ίδιοι θέλουν να κάνουν!!!
Έτσι και τώρα ο ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ υπάλληλος του ΟΤΕ και παράλληλα εκδότης εφημερίδας επιχειρεί να ποινικοποιήσει την δραστηριότητά μας, στο να μπορούμε να διοργανώνουμε συνέδρια και ημερίδες!!! Και το κάνει αυτό την ίδια ώρα που ο ίδιος και τα μέσα στα οποία εμφανίζεται συμμετείχαν σε άλλο διαγωνισμό Δήμου χωρίς βέβαια να κατορθώσουν να τον κερδίσουν!!!
Τα πράγματα είναι απλά και όση λάσπη και να πέσει η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι αυτή που πάντα λάμπει. Η επιχείρησή μας και στον ΟΑΕΕ έχει κάνει δήλωση των δραστηριοτήτων της (για συνέδρια) και στην εφορία, και στο Επιμελητήριο έχει εγγραφεί με αυτή την παράλληλη δραστηριότητα…
Άρα όλα τα άλλα που διαδόθηκαν ότι δήθεν δεν έχουμε δικαίωμα να διοργανώνουμε συνέδρια και ημερίδες είναι σκόπιμα και εκ του πονηρού.
Ο ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ θα μπορούσε να το διαπιστώσει αυτό με ένα απλό τηλέφωνο στον στενό φίλο του ΣΤΕΛΙΟ ΜΩΡΑΪΤΗ πρόεδρο του ΕΒΕ. Εδώ είναι μάλιστα τα στοιχεία μας ανοικτά στο κοινό στην σελίδα του Επιμελητηρίου Ξάνθης (https://echamber.ebex.gr/eChamber/login.php?action=sMember&registerID=14105&back=search&uid=89b69fe946908825f2efc8e2ed389e36f2a6b139&page=0).
Όσο για την απευθείας ανάθεση θα πρέπει να τονίσω ότι, έγινε στην αρχή ΑΝΟΙΚΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ πρόσκληση από τις ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ του ΔΗΜΟΥ Ξάνθης προς τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον χώρο και μάλιστα για τον σκοπό αυτό κατατέθηκαν γραπτές κλειστές (σφραγισμένες) προσφορές από τρεις ενδιαφερόμενους. Τρεις έδωσαν προσφορά και η δική μας ήταν η χαμηλότερη!!!
Την μέρα μάλιστα του διαγωνισμού ήταν στον χώρο των τεχνικών υπηρεσιών και ο Αντιδήμαρχος (άλλος φίλιος του ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥ του ΟΤΕ και εκδότη) ο κ. Νίκος Σπυριδόπουλος που μας είδε που καταθέταμε τον φάκελό μας στις υπηρεσίες, μιλήσαμε κιόλας για άλλο θέμα, θα μπορούσε να τον ρωτήσει και αυτόν!!!
Στην συνέχεια ως όφειλε ο Δήμαρχος προχώρησε στην ανάθεση της διοργάνωσης της ημερίδας στην επιχείρησή μας, αφού ήμασταν οι φθηνότεροι!!! Σημειώνω ότι τον καιρό αυτό δεκάδες ανάλογοι μικροί διαγωνισμοί έχουν γίνει στον Δήμο Ξάνθης και δεκάδες ελεύθεροι επαγγελματίες έχουν πάρει δουλειές με τον ίδιο ΝΟΜΙΜΟ τρόπο, ο οποίος διασφαλίζει και τον δήμο στην χαμηλότερη τιμή!!!
Για τον λόγο αυτό είναι και ΗΘΙΚΟΣ αφού ο δήμος παίρνει πάντα την καλύτερη τιμή που μπορεί να βρει στην αγορά παρά του γεγονότος ότι ο Δήμαρχος έχει το δικαίωμα να αποφασίσει αυτόβουλα και χωρ

ίς να ρωτήσει κανένα!! Αυτή είναι η εντολή του Δημάρχου Μιχάλη Στυλιανίδη στις υπηρεσίες του, να ψάχνουν την καλύτερη τιμή και να την ψάχνουν όσο γίνεται καλύτερα και με όσο γίνεται ποιο διαφανή τρόπο. Και για αυτό θα μπορούσε ο ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ του ΟΤΕ να ρωτήσει τον επίσης φίλο του Αντιδήμαρχο Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Δημήτρη Μπένη!!!

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί μέσα στον επόμενο μήνα μετά από ΑΠΑΙΤΗΣΗ του ίδιου του ΔΗΜΟΥ και αδυναμία του, να προλάβει του χρόνους προετοιμασίας και ενημέρωσης των συμμετασχόντων… και θα γίνει αυτό μέχρι της 30 Μαΐου 2013!!!
σ.σ. προτείνουμε στον συνταξιούχο του ΟΤΕ να κοιτάξει τα δικά του… και επειδή συμμετέχει και η εφημερίδα του αλλά και τα άλλα μέσα στα οποία εμφανίζεται, σε διαγωνισμούς Δήμων (βλέπε τον διαγωνισμό του δήμου Αβδήρων) και επειδή πιστεύω θα συμμετέχει και σε επόμενες καλό είναι να κατεβάσει τις τιμές ώστε να μπορεί να κερδίσει με την προσφορά του… όχι να παραπονιέται γιατί άλλη επιχείρηση πήρε δουλειά από τον τάδε ή τον δείνα δήμο!!!
Δικαίωμα δεν δίνουμε σε κανένα να μας πει αν θα δραστηριοποιηθούμε σε μια δουλειά ή σε κάποια άλλη… θα περιμένουμε τον ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ του ΟΤΕ να μας πει τι θα κάνουμε; Σε καμία περίπτωση φίλε μου…
Φιλικά Σταύρος Καρυπίδης

Σχετικά Άρθρα