Γενική

Λάσπη


Στους δρόμους τα κόμματα της εκάστοτε αντιπολίτευσης παλιότερα αλλά και σήμερα (βλέπε την επίσκεψη του Κουίκ και τις καταθέσει των ερωτήσεων από τον Ζεϊμπέκ) με μαχητική διάθεση αλλά χωρίς συγκεκριμένο σχέδιο για αλλαγές.
Μόνο φωνές και καταστροφές. Λες και ολόκληρο το πολιτικό σύστημα προστάτευε τη μπαχαλοποίηση! Ψήφιζαν επί χρόνια χιλιάδες νέους νόμους και έβγαζαν πολλαπλάσιες υπουργικές αποφάσεις χωρίς να περνάνε απ τη Βουλή και χωρίς έλεγχο απ το Συμβούλιο της Επικρατείας!
Ανάθεμα κι αν ήξεραν τι ισχύει σε κάθε περίπτωση. Και για όλα αυτά ούτε μία συγκεκριμένη πρόταση από καμία πλευρά, λες και όλοι τους φοβόταν ότι η καλύτερη οργάνωση θα μπορούσε να παραχθεί χωρίς περισσότερο κόσμο και ότι θα είχαμε την ευκαιρία να απολαμβάνουμε έναν αποδοτικότερο δημόσιο τομέα!
Όλοι ήθελαν να μην αλλάξει τίποτε. Και αυτό το τίποτε το λούζονται σήμερα όλοι…
Κατά τα άλλα, ο δικός μας Α. Σαμαράς παλεύει να σώσει την Ελλάδα ξημεροβραδιάζοντας στο Μαξίμου. Από κει τηλεφωνεί στους Υπουργούς, πολλοί εκ των οποίων δεν κάνουν τον κόπο να πάνε πριν από τις 9 το πρωί στο γραφείο τους γιατί είναι κουρασμένοι από τα ξενύχτια στα μπαράκια της πρωτεύουσας! Αυτούς τους «επίορκους» θα… φάει η μαρμάγκα στον πρώτο ανασχηματισμό, αν ποτέ γίνει.
Άντε Αντώνη… για προχώρα… για προχώρα να δούμε καμιά αλλαγή κι εμείς…

Σχετικά Άρθρα