Γενική

Σύμπλευση Σαλτούρου- Κοντού για το θέμα της έδρας του φορέα Διαχείρισης Δέλτα Νέστου

Επισπεύτηκαν από κοινού τον αναπληρωτή ΥΠΕΚΑ
Ο Βουλευτής Ξάνθης του ΠαΣΟΚ Παναγιώτης Σαλτούρος μας απέστειλε δελτίο Τύπου για τη συνάντηση που είχε ο ίδιος μαζί με τον έτερο βουλευτή της Ξάνθης τον κ. Αλέκο Κοντό με τον κ. Αναπληρωτή ΥΠΕΚΑ για το θέμα της έδρας του «Φορέα Διαχείρισης Δέλτα Νέστου- Βιστωνίδας- Ισμαρίδας».
«Σήμερα 11/01/2013 μαζί με το συνάδελφο βουλευτή Ξάνθης της Ν.Δ. κ. Αλέξανδρο Κοντό, είχαμε μία πολύωρη και ουσιαστική συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Σταύρο Καλαφάτη σχετικά με το θέμα της αιφνίδιας αλλαγής της έδρας του νέου φορέα που προκύπτει από τη συγχώνευση του «Φορέα Διαχείρισης Δέλτα Νέστου- Βιστωνίδας- Ισμαρίδας» με το «Φορέα διαχείρισης Οροσειράς Ροδόπης», από το Πόρτο Λάγος στη Δράμα. Στη συνάντηση αυτή εκθέσαμε αναλυτικά και αντικειμενικά όλα τα δεδομένα τα οποία αφορούν το σύνολο των τοπικών οικοσυστημάτων και των ως άνω προστατευόμενων περιοχών.
Το αποτέλεσμα της συνάντησης ήταν η ρητή δέσμευση του κ. Αναπληρωτή Υπουργού ότι πολύ σύντομα, με νέα ρύθμιση, θα υιοθετηθεί στην πράξη η δέουσα λύση η οποία θα λαμβάνει υπ’ όψιν τα δεδομένα αυτά από τα οποία προκύπτει σαφώς η κομβική, για την αποτελεσματική λειτουργία του νέου οργανισμού, θέση του Πόρτο Λάγους».

Σχετικά Άρθρα