Γενική

Ο σύλλογος τριτέκνων έκοψε την πίτα του


Στο δημοτικό αμφιθέατρο Ξάνθης
Πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη κοπή της πίτας σε μια απλή και λιτή τελετή που έγινε το Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013 στις 19:00 στο Δημοτικό Αμφιθέατρο ′′Κωνσταντίνος Μπένης′′ στην Ξάνθη. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους , ο Σεβασμιότατος κ.κ. Παντελεήμων , ο Δήμαρχος Αβδήρων κ. Β. Τσολακίδης, ο Αντιδήμαρχος κ. Δ. Μπένης από τον Δήμο Ξάνθης και αρκετοί Τρίτεκνοι μέλη του Συλλόγου ′′Ο Άγιος Στυλιανός′′.
Σε σύντομα χαιρετισμό ο Πρόεδρος του Συλλόγου ευχαρίστησε όλους όσους με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση και αναφέρθηκε με λίγα λόγια για το έργο και τις δραστηριότητες του Συλλόγου και τις προσπάθειες που καταβάλει το Δ.Σ. για να μπορεί να ανταποκριθεί σε κοινωνικές δράσεις, εθελοντισμού και κ.τ.λ. τη δύσκολη αυτή περίοδο που όλοι διανύουμε. Τόνισε ότι υπάρχει πολύ καλή συνεργασία και με την παρούσα Δημοτική Αρχή Αβδήρων, ιδιαιτέρως σε κοινωνικά θέματα όπως τα τέλη ύδρευσης, τα Δημοτικά τέλη μέσο ΔΕΗ και υλική υποστήριξη στο ίδιο τον Σύλλογο.
Σε σύντομα χαιρετισμό ο Σεβασμιότατος κ.κ. Παντελεήμων προς τους παρευρισκομένους και ιδιαίτερα προς τους νέους που βραβεύονταν, καλή σταδιοδρομία και βασιζόμαστε σε σας ,στην δική σας γενιά διότι οι παλαιότεροι μάλλον τα κάνανε λίγο μούσκεμα. Σε σύντομο χαιρετισμό ο Δήμαρχος Αβδήρων κ. Β. Τσολακίδης προς τους παρευρισκομένους τόνισε ότι προσπαθεί για το καλύτερο και πιο ανθρώπινος ιδιαίτερα για τις ευπαθή οικογένειες Τρίτεκνες, πολύτεκνες και Α.Μ.Ε.Α.. Στην συνέχεια κόπηκε η πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα και δόθηκαν οι έπαινοι και τα δώρα του Σεβασμιότατου και του Συλλόγου στους Τρίτεκνους μαθητές που εισήχθησαν στα ανώτερα και ανώτατα ιδρύματα.

Σχετικά Άρθρα