Γενική

Λάσπη

Είναι πολλοί που δεν πίστευαν στο ντόμινο που θα προέλθει από την κατάρρευση της Ελλάδας! Και τώρα που το είδαν στην πράξη προσπαθούν να κάνουν στροφή!
Αν εμάς θα μας ρίξουν στα βράχια δεν το ξέρουμε, πάντως κάτι δείχνει να αλλάζει! Επειδή κλείνουν οι αγορές του Νότου το πρόβλημα μεταφέρεται στο Βορρά.
Χώρες με μεγάλες εξαγωγές αντιμετωπίζουν ήδη προβλήματα πωλήσεων και η απώλεια επιχειρηματικών κερδών, που όλο και διευρύνεται, μεταφέρει το πρόβλημα και στο Βορρά.
Η υστέρηση στις πωλήσεις θα φέρει την ανεργία, την ύφεση και το κλείσιμο επιχειρήσεων και στις χώρες που νόμιζαν ότι είναι άτρωτες.
Βλέπε Γερμανία- Γαλία- Αγγλία. Τώρα όλα μπορούν να συμβούν. Μέχρι και η Μέρκελ μπορεί να αλλάξει απόψεις… Έχει και εκλογές μπροστά.
Περιμένουμε, αν και τα περιθώρια του χρόνου μας εξαντλήθηκαν! Στο Νότο τα πράγματα δυσκόλεψαν πολύ και για πολλούς… Ακόμη και για τον Σαμαρά που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ. Πρέπει να αρχίσει να ανακάμπτει η χώρα αλλιώς δεν θα ξέρουν οι πολιτικοί μα που να κρυφτούν.
Το ΔΝΤ ζητάει από τη Γερμανία να καταστήσει διαχειρίσιμο το Ελληνικό χρέος! Αυτοί ξέρουν ότι οι λογαριασμοί για την Ελλάδα δεν βγαίνουν! Το κούρεμα μόνο ελάφρυνση του χρέους μας δεν έφερε.
Το μόνο που κατάφεραν είναι να στερήσουν έσοδα από τα ασφαλιστικά ταμεία που τώρα αγκομαχούν να τα βγάλουν πέρα! Και δυστυχώς μόνο τα δικά μας σαΐνια θα μπορούσαν να πανηγυρίσουν για τη συμμετοχή τους σ αυτό το έγκλημα.

Σχετικά Άρθρα