Γενική

Ευχαριστήριο

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Ξάνθη, για την προσπάθεια που καταβάλλουν, κατά την άσκηση των καθηκόντων τους.
Στις δύσκολες συνθήκες που ζούμε, με τις μειώσεις μισθών, τις ελλείψεις προσωπικού, την χαλάρωση των ηθικών αξιών, γνώρισα το τελευταίο δεκαήμερο ανθρώπους που προσπαθούσαν με τον καλύτερο τρόπο να εκτελέσουν το έργο τους χωρίς να κάνουν «εκπτώσεις» στις υπηρεσίες τους προς τον συνάνθρωπο. Είναι άξιοι συγχαρητηρίων οι άνθρωποι αυτοί, που αγωνίζονται καθημερινά για την υγεία όλων μας.
Η πολιτεία θα πρέπει να σκύψει και να είναι κοντά στο Νοσοκομείο μας, με αύξηση του προσωπικού, καλύτερες αμοιβές και παρέχοντας όλα τα μέσα για την καλύτερη λειτουργία του.
Η υγεία και η παιδεία θα πρέπει να είναι η πρώτη προτεραιότητα ενός κράτους.
Πρόσφατα η γυναίκα μου δημοσιογράφος Μαίρη Δαληκριάδου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στην χειρουργική κλινική του νοσοκομείου μας. Θα ήθελα λοιπόν ιδιαίτερα να ευχαριστήσω
Τον Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας και
Διευθυντή της Χειρουργικής κ. Ανέστη Χιώτη
Τον Συντονιστής Διευθυντή και
ειδικευμένο χειρούργο κ. Φίλιππο Φιλίππου
καθώς και την υπόλοιπη ιατρική ομάδα της χειρουργικής που μας περιέθαλψαν
Τους ευχαριστώ γιατί εκτός από εξαιρετικοί επιστήμονες, μας επέδειξαν ότι πάνω απ όλα είναι άνθρωποι.
Η γυναίκα μου κι εγώ θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε όλο το προσωπικό , ειδικά τις νοσοκόμες που με αγάπη και υπομονή μας υπηρέτησαν στην 7ήμερη διάρκεια της νοσηλείας μας
Ευχόμαστε ο ΘΕΟΣ να τους ευλογεί , να τους δίνει δύναμη να συνεχίσουν και να ανταμείψει τον κόπο τους.
Με εκτίμηση
Σταύρος Καρυπίδης / εκδότης

Σχετικά Άρθρα