Γενική

Σήμερα Σάββατο τα εγκαίνια της επένδυσης της ΣΕΚΕ στο Νεοχώρι

Στην πόλη μας συνεδρίασε το Διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΣΕΓΕΣ
Σήμερα Σάββατο στις 12 το μεσημέρι, στην περιοχή του Νεοχωρίου πραγματοποιούνται τα εγκαίνια της νέας μονάδας της συνεταιριστικής ΣΕΚΕ. Πρόκειται για τις εγκαταστάσεις που ξεκίνησαν να ανεγείρονται πριν από μερικούς μήνες και, σταδιακά, τέθηκαν σε λειτουργία και αφορούν στα θερμοκήπια αλλά και τους φούρνους για την παραγωγή και την ξήρανση των καπνών Virginia που καλλιεργούνται από φέτος στην ορεινή περιοχή της Σταυρούπολης μέσω συμβολαιακής καλλιέργειας.
Η παρέμβαση της ΣΕΚΕ στην περιοχή της κοιλάδας του Νέστου, συνεχίζεται, όπως αναφέρουν οι υπεύθυνοι, με την επαναχρησιμοποίηση των θερμοκηπίων, την περίοδο που δεν λειτουργεί για τα φυτά του καπνού, κάτι που είναι στο στάδιο της διερεύνησης. Στα εγκαίνια που θα γίνουν από τον βουλευτή και Γεν. Διευθυντή Αλέξανδρο Κοντό και τον Πρόεδρο της εταιρίας Πάνο Ταρενίδη, αναμένεται να παραστεί πλήθος κόσμου, οι αρχές της περιοχής αλλά και μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΣΕΓΕΣ.
Συνεδρίασε στην Ξάνθη το Δ.Σ. της ΠΑΣΕΓΕΣ
Όπως έγινε γνωστό, το ΔΣ της ΠΑΣΕΓΕΣ- κάτι που είχε προαναγγείλει ο Πρόεδρός της Τζανέτος Καραμίχας, επισκεπτόμενος το Δαφνώνα και το Νεοχώρι, το χειμώνα- επρόκειτο να κάνει μια συνεδρίαση στην Ξάνθη. Έτσι, τα μέλη του Δ.Σ. βρίσκονται ήδη στην περιοχή μας για τα εγκαίνια της ΣΕΚΕ και συνεδρίασαν στις 11 το πρωί χθες Παρασκευή, στο ξενοδοχείο Ζ παλάς.

Σχετικά Άρθρα