Γενική

Λάσπη

Έχω μπερδευτεί ρε φίλε με όσα συμβαίνουν αυτό τον καιρό. Πίστεψέ με είμαι πολύ προβληματισμένος φίλε Ξανθιώτη, και δεν ξέρω ποιον να πιάσω και ποιον να αφήσω σε αυτήν την κυβέρνηση.
Όλες οι πολιτικές παρατάξεις ταυτίζουν τον εαυτό τους με το εθνικό συμφέρον και τους… άλλους με την καταστροφή! Ακούς από κάθε πλευρά να μιλάνε για ανθέλληνες και για επικίνδυνους.
Και συ συμπολίτη, πώς να διακρίνεις ποιος υπερασπίζεται την πραγματική δημοκρατία, τη δικαιοσύνη, την ισότητα, την εθνική κυριαρχία; Εϊμαστε στην Θράκη δεν πρέπει να το ξεχνάμε αυτό.
Στον Σαμαρά και την ομάδα του δόθηκε η ευκαιρία να πάρουν εξουσία στα χέρια τους τα έκαναν σαλάτα και οι άλλοι που χτυπάνε μια στο καρφί και μια στο πέταλο σαφείς ενδείξεις των προθέσεών τους δεν μας έδωσαν ποτέ
 Αυτά τα νεφελώδη ιδεολογήματα και οι ασαφείς διακηρύξεις ποιος μπορεί να πει με σιγουριά πως όταν εφαρμοστούν στην πράξη θα δώσουν λύσεις στα προβλήματά μας; Δείγμα γραφής τους δεν έχουμε… Είναι όμως σήμερα πιθανότατα η ΜΟΝΑΔΙΚΗ μας ελπίδα.
Φτάσαμε δηλαδή με αυτά που ακούμε από τον Σαμαρά να αναρωτιόμαστε αν ήταν καλύτερα να τους σιχτιρίσουμε τους Ευρωπαίους με τον Τσίπρα και να ξεκινήσουμε από την αρχή.
Έτσι κι αλλιώς κατεστραμμένοι είναι οι περισσότεροι…

Σχετικά Άρθρα