Γενική

Λάσπη

Αντώνη κάνε κάτι και μάλιστα γρήγορα γιατί αλλιώς μας βλέπω όλους στην ζητιανιά. Τα γράφω αυτά γιατί κάθε μέρα που περνάει η αγορά γίνεται και ποιο σκληρή. Ήδη οι έμποροι χαρτιού και τσίγκων, για να μιλήσω για τον δικό μας κλάδο των ΜΜΕ ζητούν ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ όλα τα χρήματα για να πραγματοποιήσουν μια παραγγελία.
Μέχρι σήμερα όλες οι επιχειρήσεις είχαν μια πίστωση 40-50 ημερών. Τώρα όμως οι επιταγές έχουν εξαφανιστεί και οι παραγγελίες εκτελούντες μόνο εφόσον έχουν πληρωθεί εκ των προτέρων.
Την ίδια ώρα αν ακούσει κανείς τις δηλώσεις όλων των πολιτικών παραγόντων, αυτές επικεντρώνονται στην ανάπτυξη και την έξοδο από την ύφεση, χωρίς όμως να συνοδεύονται από πρωτοβουλίες.
Το κυριότερο και χειρότερο, συνεχίζουν να δημιουργούν αίσθημα ανασφάλειας και χάους. Είναι τραγικό να ακούς πολιτικούς να υποστηρίζουν ότι «είμαστε καλά γιατί με την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ θα ήμασταν πολύ χειρότερα»!
Είναι ειρωνεία να ακούς να δηλώνουν πως με την πολιτική τους και τα μέτρα που έλαβαν έσωσαν τη χώρα, παραβλέποντας ότι έχουν «δολοφονήσει» τους πολίτες της και κυρίως τους επιχειρηματίες.
Και το κακό συνεχίζεται διότι τα όποια μέτρα έρχονται δεν είναι δίκαια.

Σχετικά Άρθρα