Γενική

Λεφτά υπάρχουν; Στον Δήμο Ξάνθης ναι!!!

Ναι λεφτά υπάρχουν, και κανείς δεν γνωρίζει πόση άνεση υπάρχει στον Δήμο Ξάνθης ο οποίος δεν θα πρέπει να κάνει παράπονα! Αυτό ήτο το συμπέρασμα στο οποίο κατέληξαν τρεις συμπολίτες, οι οποίοι συζητούσαν σε καφενείο της «Ενοποιημένης Πλατείας» μας. Και ιδού οι πηγές κατά τους συμπολίτες μας:
Α) Τα αναξιοποίητα ακίνητα του δήμου που είναι και πολλά και εγκαταλελειμμένα στην τύχη τους, αφού ούτε τα νοικιάζει κάπου ο Δήμος Ξάνθης ούτε τα εκμεταλλεύεται ο ίδιος.
Β) Τα χρωστούμενα οι «ζημιές» που λέει και ο φίλος μου ο Φωτιάδης. Δηλαδή τα χρήματα που έχει να λαμβάνει ο Δήμος από ενοίκια και τα οποία έχουν γραφτεί επί χρόνια στην άμμο.
Γ) Εκτάσεις του δήμου προς βοσκή και προς καλλιέργεια οι οποίες παραχωρούνται για χρόνια με συνοπτικές διαδικασίες και για ένα κομμάτι ψωμί.
Δ) Η ελλιπής αστυνόμευση στα θέματα τραπεζοκαθισμάτων και αφισορύπανσης. Όπου θα μπορούσαν να εισπραχτούν δεκάδες χιλιάδες ευρώ!!! Μέχρι ορισμένοι να βάλουν μυαλό.
(Θέλετε κι άλλα εκεί στον Δήμο; Ακούει κανείς; Αστό καφενόβιοι είναι ίσος πολυτιμότεροι σαν συνεργάτες σου Δήμαρχε από πολλούς που έχεις δίπλα σου!!!).

Σχετικά Άρθρα