Γενική

Αφιέρωμα στον Πανθρακικό

Ο Πανθρακικός μετά από μια πολύ καλή σεζόν στην δεύτερη κατηγορία επιστρέφει στα «σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου έτοιμος να γράψει την δική του ιστορία.
Ο Σάββας Παντελίδης, έχει την ευκαιρία να φτιάξει μια πολύ καλή ομάδα, όπως και την προηγούμενη σεζόν, ενώ αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα κληθεί να δημιουργήσει μια ομάδα για την Σούπερ Λίγκα, αφού μέχρι τώρα δεν του είχε δοθεί η ευκαιρία.
Το ρόστερ, δεν θα έχει συγκλονιστικές αλλαγές σε σχέση με την περσινή, αφού επιθυμία των ανθρώπων ήταν να γίνουν έξυπνες κινήσεις και ουσιαστικές. Κάποιες από αυτές είναι οι Κυβελίδης, Πρίττας, Λαδάκης και Μελίσσης, οι οποίοι με την εμπειρία τους μπορούν να προσφέρουν το κάτι παραπάνω την ομάδα της Κομοτηνής. Παράλληλα πολύ καλή προσθήκη θεωρείται και η απόκτηση του Ηλία Μιχαλόπουλου, ο οποίος την περασμένη σεζόν πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις με την φανέλα της Καλλιθέας.
Η προετοιμασία και τα φιλικά έδειξαν πως το 4-2-3-1 θα είναι το σύστημα που θα βλέπουμε τους «πράσινους», ενώ αν μπορούσαμε να πούμε πως υπάρχει και προβάδισμα για… θεωρητικά βασικούς παίκτες τότε ο Αντίλοβιτς θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια. Ο Χρήστου αριστερά, ο Στάθης δεξιά και οι Σερφά και Σαρακατσάνος στο κέντρο της άμυνας. Οι Λαδάκης και Πρίττας θα συνθέτουν ένα πολύ καλό δίδυμο στα χαφ . Ο Μίνγκας δεξιά, ο Μπαϊκαρά αριστερά και ο Λουσέρο πίσω από τον Κυβελίδη.
Ήρθαν: Μελίσσης, Μιχαλόπουλος, Αθανασιάδης, Καθάριος, Λαδάκης, Βιγιαρέχο, Σερφά (δανεικός), Πρίττας, Λουσέρο, Κυβελίδης.

Έφυγαν: Ταίρης, Σικαλιάς, Λιαπάκης, Πόνσε, Βαγγελόπουλος, Ρεκλείτης, Σίμοσης, Μπαλού, Μπέλιτς, Βλάχος.

Βασίλης Μπάτζιος

Σχετικά Άρθρα