Γενική

Αθλητικά νέα στην XanthiNews

Κάθε εμπόδιο … για καλό!!!!
Τα οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο ανάγκασαν πολλές από τις ομάδες της Σούπερ Λιγκ να στραφούν στη χρησιμοποίηση ελλήνων παικτών. Συγκεκριμένα, αγωνίστηκαν 15% περισσότεροι ημεδαποί παίκτες στη φετινή πρεμιέρα σε σχέση με την περσινή. Αυτό μεταφράζεται σε 148 Έλληνες και μόλις 76 ξένους ποδοσφαιριστές (ποσοστό 66%).

Αν και πλέον οι αλλοδαποί αποτελούν μειοψηφία στη Σούπερ Λίγκα, τα σκήπτρα παραμένουν στα χέρια της Νοτίου Αμερικής. Συγκεκριμένα, από την Αργεντινή αγωνίστηκαν 11 παίκτες, ενώ ακολούθησαν η Ισπανία με εννέα εκπροσώπους και η Βραζιλία με οκτώ. Από πέντε είχαν η Γαλλία και η Πορτογαλία, ενώ υπάρχει και ο τυπικά Νεοζηλανδός Κώστας Μπαρμπαρούσης.
Αξιέπαινη κίνηση της ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ με την οποία ενημερώνει ότι η Θύρα Α1 του γηπέδου της θα μετονομαστεί σε Θύρα ΕΥΤΥΧΙΟΥ ΠΑΤΣΙΟΥΡΑ. Με την κίνηση αυτή η ΠΑΕ θέλει να τιμήσει τη μνήμη του φιλάθλου της ΕΥΤΥΧΙΟΥ ΠΑΤΣΙΟΥΡΑ, ο οποίος αγάπησε και ακολούθησε την ομάδα τα περισσότερα χρόνια της ζωής του.

Την Παρασκευή 31.08.2012 και ώρα 18.00’, παρουσία του ποδοσφαιρικού τμήματος, του Διοικητικού Συμβουλίου και όσων φιλάθλων θελήσουν να παρευρεθούν, θα τελεστεί τρισάγιο στην μνήμη των εκλιπόντων φιλάθλων Ευτύχιου Πατσιούρα, Ευάγγελου Γιαρίμογλου, Ευάγγελου Γιαννόπουλου, Σταμάτη Γεωργουδάκη καθώς και του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή Adefemi Οlubayo.
Ο διαιτητής του συνδέσμου Κορίνθου θα βρεθεί στο Skoda Ξάνθη-ΑΕΚ.

Ορίστηκαν οι διαιτητές για τη 2η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα, κατά την οποία ανακοινώθηκε πως το παιχνίδι Skoda Ξάνθη – ΑΕΚ θα διευθύνει ο Γιώργος Δασκαλόπουλος.

Αναλυτικά οι διαιτητές της 2ης αγωνιστικής:

Βέροια – Πανιώνιος: Αθανάσιος Γιάχος

Αρης – ΟΦΗ: Χαράλαμπος Καλογερόπουλος

Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος

Ολυμπιακός – Λεβαδειακός: Αλέξανδρος Δημητρόπουλος

Skoda Ξάνθη – ΑΕΚ: Γιώργος Δασκαλόπουλος

Αστέρας Τρίπολης – Κέρκυρα: Στέφανος Μαντάκης

Πλατανιάς – Πανθρακικός: Μάριος Λαμπρόπουλος

Ατρόμητος – ΠΑΟΚ: Σταύρος Τριτσώνης
Βασίλης Μπάτζιος

Σχετικά Άρθρα