Γενική

Συγχαρητήρια επιστολή του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Ξάνθης κ. Καραλίδη Φώτη στους επιτυχόντες στις Πανελλήνιες Εξετάσεις για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

«Θέλω να απευθύνω  μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου τα πιο ειλικρινή και θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές που διακριθήκατε στις Πανελλήνιες εξετάσεις και εξασφαλίσατε την είσοδό σας στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.
Με την εισαγωγή σας στην Ανώτατη Εκπαίδευση, σας δίνετε η δυνατότητα να εφοδιαστείτε με τις απαραίτητες γνώσεις και εμπειρίες οι οποίες θα σας καταστήσουν ενεργούς και χρηστούς πολίτες της κοινωνίας.
Ολόψυχα συγχαρητήρια αξίζουν όμως και  στις οικογένειές σας και στους καθηγητές σας  που στάθηκαν δίπλα σας στη δύσκολη αυτή σας προσπάθεια και συνέβαλαν στην επίτευξη  του στόχου  σας. 
Κλείνοντας θα ήθελα να απευθυνθώ και σε όσους δεν κατάφεραν να εισαχθούν σε κάποιο ίδρυμα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, να μην απογοητεύονται και να συνεχίσουν την προσπάθεια με μεθοδικότητα  και  με αυτοπεποίθηση. Η ζωή δεν κρίνεται μόνο σε μια στιγμή. Υπάρχουν μπροστά μας πολλοί δρόμοι που εξασφαλίζουν την προκοπή. Για όλες και όλους αρχίζει ένας νέος κύκλος προσπαθειών.
Σας εύχομαι καλή πρόοδο και καλή σταδιοδρομία»

Σχετικά Άρθρα