Γενική

Όλα στο μηδέν…

ΟΦΗ και Ξάνθη μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό να μην χάσουν στο ξεκίνημα της 1ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Τελικά τα κατάφεραν αφού αναδείχθηκαν ισόπαλοι (0-0).
Το ξεκίνημα της αναμέτρησης ήταν αρκετά δυναμικό με τα πρώτα δεκαπέντε λεπτά να έχουν έντονη κινητικότητα και φάσεις και από τις δύο ομάδες. Μάλιστα η ομάδα μας είχε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 24ο λεπτό, όταν ο Μαρσελίνιο μετά από ωραία ενέργεια και αφού «άδειασε» δύο αμυντικούς σούταρε ελάχιστα άουτ. Έξι λεπτά αργότερα ο ΟΦΗ ισοφάρισε τις ευκαιρίες. Η μπάλα έφτασε στον Κουτσιανικούλη, που πλάσαρε τον Βιβιανί από ιδανική θέση στέλνοντας την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Γάλλου τερματοφύλακα.
Στην επανάληψη οι δύο ομάδες μπήκαν πιο συντηρητικά. Με ιδιαίτερη προσοχή στην άμυνα και τις επιθετικές ενέργειες αρκετά περιορισμένες. Η πρώτη ευκαιρία στο δεύτερο μέρος έγινε από την ομάδα της πόλης μας με το σουτ του Μάνταλου να φεύγει λίγο άουτ στο 53′. Ενώ στην συνέχεια απειλήσαμε μόνο με μακρινά σουτ τα οποία δεν ανησύχησαν ιδιαίτερα την ομάδα του Αναστόπουλου, με αποτέλεσμα να μείνει το 0-0.
ΟΦΗ (Αναστόπουλος): Γουναρίδης, Βερόν, Μπανούσης, Χαριτωνίδης, Μονιάκης (85′ Μπούρμπος), Ζορμπάς (90′ Ροβίθης), Κουτσιανικούλης (70′ Βιτώρος), Παπάζογλου, Βάντο, Ζαχαράκης, Σόουζα.
Ξάνθη (Ουζουνίδης): Βιβιανί, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Βάλλας, Γκλέισον (69′ Φλίσκας), Ντάνι, Βασιλακάκης, Μαρσελίνιο, Πλατέλλας (53΄Ονουάτσι), Μάνταλος, Μαρκόφσκι (76′ Αλντιπαρμακόφσκι).
Βασίλης Μπάτζιος

Σχετικά Άρθρα