Γενική

Λάσπη

Τα πράγματα έχουν αλλάξει πάρα, πάρα πολύ. Το πολιτικό σκηνικό στην Ελλάδα αλλά και τοπικά δεν θα είναι ποτέ ξανά ίδιο. Αυτή που φαίνεται να μην καταλαβαίνει από τη νέα τάξη πραγμάτων είναι η Δημοτική Αρχή Αβδήρων.
Η νέα υπόθεση με την κατάτμηση έργου που δημοσιοποιήθηκε στην Οικονομική Επιτροπή προβλημάτισε ακόμη περισσότερο του κατοίκους που πίστεψαν στον Βασίλη Τσολακίδη.
Και βέβαια, ουκ έστιν αριθμός για τις άλλες υποθέσεις του δήμου που είναι σε εκκρεμότητα και που τις ψάχνει μου λένε ο Γιώργος Τσιτιρίδης.
Εκτός όμως του τι έγινε έως τώρα, το ερώτημα είναι άλλο: Σε ποιους νομίζουν, ότι απευθύνονται οι της Δημοτικής Αρχής; Πιστεύουν ότι έχουν να κάνουν με πολίτες, που δεν αντιλαμβάνονται τι συμβαίνει; Που δεν έχουν γνώση των πραγμάτων;
Γιατί προσπαθούν με νύχια και με δόντια να χαλάσουν ακόμη περισσότερο την εικόνα των Αβδήρων και να την κάνουν μετρίου έως κακού επιπέδου;
Οι πολίτες καταλαβαίνουν τα πάντα. Και είναι αυτοί που τελικά κρίνουν τον καθένα για τις πράξεις του…
Μπαίνουμε πλέον κανονικά στις ημέρες που τις αποκαλούμε ως… θερινή ραστώνη, μια ραστώνη που έτσι κι αλλιώς της έχουν εμπεδώσει στα Άβδηρα. Νομίζω ότι οι πολίτες θα δώσουν ανοχή στην διοίκηση του Τσολακίδη μέχρι και το Σεπτέμβριο. Μετά πιθανότατα θα εντείνουν τις προσπάθειές τους να πείσουν τον Γαλανόπουλο να πολιτευτεί στην περιοχή, ελπίζοντας κάτι να αλλάξει!

Σχετικά Άρθρα