Γενική

Οι κραυγαλέες σπατάλες του πρώην σωτήρα μας.

Χαρακτηριστικές περιπτώσεις σπατάλης με πλέον κραυγαλέα περίπτωση αυτή του περίφημου γυμναστηρίου με τις σάουνες κατέγραψε η εφημερίδα Πρώτο Θέμα, που μπήκε στα γραφεία της Ιπποκράτους.
Για την ακρίβεια, τα γυμναστήρια στην Ιπποκράτους είναι δύο: ένα πριβέ για τον γυμναστή και τον πρώην πρόεδρο του κόμματος. Το γραφείο του γυμναστή, διέθετε υπολογιστή Apple τελευταίας τεχνολογίας και ένα κορυφαίο ηχοσύστημα για να δίνει τον ρυθμό στη γυμναστική του κ. Παπανδρέου. Στην ίδια αίθουσα, στην οποία κυριαρχεί ο καθρέφτης στον δεξιό τοίχο, υπάρχει ακόμη ένα υπερσύγχρονο μηχάνημα για βάση. Βάρη, βέβαια, δεν υπάρχουν, καθότι τα πάντα γίνονται ηλεκτρονικά με το πάτημα εντός κουμπιού.
Και το απαραίτητο μηχάνημα προθέρμανσης με τηλεόραση για να ξεφεύγει ο νους και να νομίζει ο ασκούμενος πως βρίσκεται στην εξοχή.
Ακριβώς απέναντι είναι το κυρίως γυμναστήριο με τις δύο σάουνες. Σε αυτό υπάρχουν τρεις διάδρομοι με τηλεοράσεις, δύο cross trainer με τηλεοράσεις και ένα κωπηλατικό με… νερό για ακόμη πιο ρεαλιστική άσκηση!
Μπράβο στο ΠαΣΟΚ, την ώρα που ο κοσμάκης πεινούσε αυτοί ήθελαν μεταξωτά… βρακιά!!!!
loading...

Σχετικά Άρθρα